dodolan boneka seks
dodolan boneka seks

TOKO BONEKA SEX Miturut KATEGORI

Boneka Seks Didol

Free Jelly Payudara+Free EVO Skeleton+Free Standing Feet + Free Gift

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$549.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$549.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$549.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$549.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$569.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$569.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$569.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$569.00

BEST SELLER BONEKA SEX

Boneka seks realistis paling laris entuk review lan katresnan paling akeh. Temokake boneka katresnan sing paling populer ing ndhuwur boneka seks TPE iki.

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$899.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$549.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,049.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$929.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$789.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$949.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$759.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$949.00

NEW ARRIVAL boneka seks

Nggoleki Boneka Seks Paling Anyar-mriksa boneka realistis paling anyar

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$749.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$799.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$829.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$799.00

IN STOCK SEX BONEKA

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$749.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$999.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$899.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$789.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$849.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$849.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$849.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$899.00

boneka merek

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,079.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,079.00

KENAPA TOKO DENGAN KAMI?

Pengiriman Gratis & Wicaksana

Kita nawakake pengiriman wicaksana gratis menyang umume negara liwat DHL, FedEx, utawa UPS. Yen luwih seneng, kita uga bisa ngirim boneka kasebut menyang toko FedEx utawa DHL kanggo njupuk sing trep ing wektu luang.

gudang jaban rangkah

Gudang Luar Negeri & Nelusuri Pesanan

Gudang jaban rangkah ing AS & Eropa supaya pengiriman cepet & lancar. Pangiriman ing 3-7 dina. Lacak pesenan kanthi gampang supaya tentrem atine.

Macem-macem Badan & Kepala Boneka Seks

Kanthi macem-macem pilihan jinis awak lan gaya sirah, kemungkinan ora ana telas! Saka model curvy nganti tokoh sing langsing, ana sing cocog karo saben rasa.

Priksa & Pembayaran sing Aman

Situs web kita Enkripsi SSL, njamin privasi lan keamanan sampeyan. Kita verifikasi legitimasi informasi pembayaran sampeyan sadurunge ngolah pesenan sampeyan. Kertu kredit sing ditampa kalebu Visa, MasterCard, American Express, JCB, lan Discover.

Simpen More Kanthi Kurang Usaha

Apa ana rega sing luwih apik ing papan liya? Ora ono dalane. Yen sampeyan nemokake barang sing padha ing toko liyane kanthi rega sing luwih murah, kita bakal cocog karo iki. kita setya menehi rega sing paling apik.

Njamin 100% Penjaminan puas

We njamin saben produk. Yen ana kesalahan ing pesenan, cacat, utawa masalah liyane, kita bakal langsung ngrampungake utawa ngganti boneka kasebut.

Pengiriman Gratis & Wicaksana

Kita nawakake pengiriman wicaksana gratis menyang umume negara liwat DHL, FedEx, utawa UPS. Yen luwih seneng, kita uga bisa ngirim boneka kasebut menyang toko FedEx utawa DHL kanggo njupuk sing trep ing wektu luang.

gudang jaban rangkah

Gudang Luar Negeri & Nelusuri Pesanan

Gudang jaban rangkah ing AS & Eropa supaya pengiriman cepet & lancar. Pangiriman ing 3-7 dina. Lacak pesenan kanthi gampang supaya tentrem atine.

Macem-macem Badan & Kepala Boneka Seks

Kanthi macem-macem pilihan jinis awak lan gaya sirah, kemungkinan ora ana telas! Saka model curvy nganti tokoh sing langsing, ana sing cocog karo saben rasa.

Priksa & Pembayaran sing Aman

Situs web kita Enkripsi SSL, njamin privasi lan keamanan sampeyan. Kita verifikasi legitimasi informasi pembayaran sampeyan sadurunge ngolah pesenan sampeyan. Kertu kredit sing ditampa kalebu Visa, MasterCard, American Express, JCB, lan Discover.

Simpen More Kanthi Kurang Usaha

Apa ana rega sing luwih apik ing papan liya? Ora ono dalane. Yen sampeyan nemokake barang sing padha ing toko liyane kanthi rega sing luwih murah, kita bakal cocog karo iki. kita setya menehi rega sing paling apik.

Njamin 100% Penjaminan puas

We njamin saben produk. Yen ana kesalahan ing pesenan, cacat, utawa masalah liyane, kita bakal langsung ngrampungake utawa ngganti boneka kasebut.

FOTO DIBAGI OLEH PENGGUNA

FOTO BONEKA SEX PABRIK

Reviews customer

1-8 saka 8 reviews
  1. Tim kasebut banget mbiyantu lan sabar. Aku mesthi bakal terus ngunjungi vendor iki.

    Gambar #1 saka Ken
  2. Service iki gedhe! Situs web kasebut mbantu aku milih boneka sing bener. Dheweke duwe katrangan lan gambar sing akurat kanthi akeh pilihan kanggo dipilih. Sawise pesen boneka kasebut cepet dikirim menyang aku. Aku dhawuh boneka lan duwe ing sandi ing minggu. Layanan pelanggan nyedhaki aku supaya boneka kasebut ana ing dalan.
    Paket kasebut teka ing kemasan sing wicaksana lan ora rusak.

    Gambar #1 saka Stilian
  3. Sampurna….. Stop mbuang wektu lan dhuwit karo womens lan tpe dolls….dheweke liwat realistis, supaya ayu lan kualitas dhuwur dibangun saka sirah kanggo driji sikil. Thanks kanggo tim Sexdollsoff, sampeyan nindakake pakaryan profesional, aku bakal menehi rekomendasi! Aku pancene kesengsem karo layanan sing sampeyan menehi kula.

  4. Aku duwe boneka anyar lan dheweke ayu! Luwih realistis tinimbang sing dakkarepake.

    Gambar #1 saka Jeffrey
  5. BONEKA LUAR BIASA, Persis kaya sing diterangake! layanan customer gedhe.

    Gambar #1 saka Kim
  6. Boneka seks sing apik banget; Aku seneng banget; awak boneka seks iki apik banget lan ayu banget. Aku seneng banget karo boneka; Matur nuwun.

    Gambar #1 saka James
  7. Aku tuku 3 utawa 4 boneka saka perusahaan sing beda saka digawe ing China…eBay. lan sawetara perusahaan liyane iku ora hak kanggo jeneng sing ... dening cara karo pesenan karo SexdollsOff aku mung ngerti carane lagi profesional padha menehi daya saka panuku..sadurunge karo wong liya sawise aku mbayar Kahanan ora ana ing kontrol ..nanging Komunikasi karo SexdollsOff lan customeWaca liyane babagan review sing nyatakake produk lan layanan servicer sing nggumunake sampurna…Aku kudu ujar manawa pengalaman sing paling apik kabeh dadi lancar lan ngrungokake sampeyan lan nindakake apa wae sing dikarepake. Mung kudu ujar manawa sampeyan bisa dipercaya SexdollsOff percaya yen sampeyan bakal luwih seneng. Matur nuwun tim SexdollsOff khusus Aileen ing dhukungan pelanggan.

  8. Panuku pisanan sing nggumunake!
    Silikon rada beda, aku yakin dibandhingake karo TPE babagan review sing nyatakake Amazing first time buyerTPE, aku duwe dolanan cilik liyane sing TPE nanging realisme lan tekstur boneka iki nggumunake. saben dina aku bali kanggo sesambungan karo dheweke krasa kaya dina pisanan. Iku surreal jujur.
    Ing ndhuwur iku sawetara bedak bayi nggawe awak sing bisa disentuh luwih gampang disentuh. Aku ora bisa njaga tanganku saka dheweke.

    Gambar #1 saka Vincent
    Gambar #2 saka Vincent
    Gambar #3 saka Vincent

FAQ BONEKA SEX

Boneka seks, uga dikenal minangka boneka katresnan utawa kanca intim, yaiku dolanan diwasa sing dirancang kanggo ningkatake kepuasan seksual. Padha teka ing macem-macem formulir, kalebu boneka awak lengkap, bagean awak sebagean kayata sirah utawa pelvis, lan asring kalebu orifices gawean kaya vaginas, anus, tutuk, utawa malah penis dicopot kanggo stimulasi seksual.

Ing abad kaping 21, individu sing duwe boneka iki asring ngupaya hubungan emosional sing luwih jero karo dheweke. Dheweke pengin kanca sing bisa nyedhiyakake kanca kanggo jangka panjang. Mulane akeh boneka seks realistis modern sing digawe meh padha karo selebriti utawa model fashion sing kondhang, nggawe dheweke luwih urip lan selaras karo fantasi lan kepinginan pribadi sing nduweni.

Silicone lan TPE minangka rong bahan sing umum digunakake kanggo nggawe boneka seks, saben menehi ciri lan keuntungan sing unik.

Boneka seks silikon misuwur amarga daya tahan lan tahan kanggo nyandhang lan luh. Padha gumunggung reresik gampang lan kurang rentan kanggo nahan ambu ora enak. Kanthi firmness mirip karo kulit manungsa nyata, boneka silikon nawakake tampilan lan rasa sing nyata banget.

TPE nem boneka nduweni tekstur sing luwih alus lan luwih fleksibel, nggawe luwih gampang kanggo pose ing macem-macem posisi seksual. Kelenturan kasebut uga cocog kanggo patung sing rinci, sing nyebabake boneka sing nyenengake lan urip. Kajaba iku, boneka TPE cenderung luwih ramah anggaran dibandhingake karo mitra silikon.

Penting kanggo dicathet yen fungsi oral seks biasane mung kasedhiya ing kepala TPE lan pilih kepala silikon alus.

Mangga ngunjungi Ready Doll Image. Ora bisa nemokake foto pabrik boneka sing digoleki Ora masalah! Cukup hubungi kita liwat chatting online utawa email (sales@sexdollsoff.com), lan kita bakal ngirim langsung menyang sampeyan. Kita uga bakal ngirim foto pabrik boneka sawise diprodhuksi. Sawise sampeyan ngonfirmasi manawa kabeh wis kepenak, kita bakal menehi kabar marang pabrik supaya bisa dikirim.

Ya, boneka kasebut aman kanggo panggunaan pribadi. Kita prioritas nggunakake bahan non-beracun lan awak-aman ing construction kanggo njamin safety lan kepuasan.

Nglamar pelumas sadurunge nggunakake boneka seks iku penting. Penting banget kanggo nangani boneka nyata kanthi ati-ati lan ngindhari kekuwatan sing gedhe banget, amarga alus. Mangga gawe kabeh upaya kanggo nyedhiyakake perawatan sing paling apik. Boneka kasebut nduweni kerangka kualitas dhuwur sing digawe saka bahan sing paling apik. nanging luwih becik ora nggunakake kekuwatan utawa nglirwakake kanggo nyegah karusakan sing bisa ditindakake.

Kita ngirim menyang kabeh negara kajaba India, Pakistan, UAE lan Thailand amarga dolanan seks ilegal lan reresik adat sing ketat.

Ing saham boneka seks

Ing boneka jinis saham kabeh pajak lan adat istiadat kalebu. Ora ana biaya sing didhelikake lan ora ana biaya tambahan. Kanggo alamat sing ana ing wilayah sing adoh, bakal ana biaya pengiriman tambahan.

Boneka seks khusus

Kanggo CAN, NOR, AUS, SE, SA, lan negara liyane tartamtu, kita ora bisa prabayar bea impor. Nanging, kita siyap kolaborasi kanthi nyumbang nganti 50% saka biaya bea cukai (kanthi watesan maksimal $150 USD). Kita uga bakal ngatur komunikasi karo panguwasa bea cukai kanggo nyepetake prosedur kasebut lan nyuda kerumitan. Biasane, biaya tambahan kira-kira $150 ing umume kasus, lan kita bisa menehi sampeyan perkiraan biaya sadurunge akuisisi.

Mitra pengiriman kita yaiku UPS lan FedEx. Kita digunakake kanggo nyepetake pengiriman lan njamin pangiriman sing aman.

Boneka seks teka ing kothak coklat kosong tanpa informasi jinis. Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut, utawa saka ngendi asale.

Biasane, paling pesenan dikirim metu ing 2 dina (ora kalebu akhir minggu). Sawise pesenan wis dikirim, sampeyan bakal nampa email kabar. Priksa manawa sampeyan mriksa folder SPAM/Junk, amarga email kasebut bisa uga ana.

Temokake informasi luwih lengkap babagan Kebijakan Pengiriman & Bali.

Nomer nelusuri dikirim kanthi otomatis nalika pesenan sampeyan wis dikemas! Sawise kurir njupuk paket kasebut lan mindai menyang sistem, nomer nelusuri bisa digunakake kanggo ndeleng informasi babagan pesenan sampeyan. Iki bisa njupuk sawetara jam lan yen pesenan wis dikempalken ing akhir minggu, bakal dianyari sabanjuré kasedhiya dina bisnis!

Yen sampeyan kudu nggawe owah-owahan ing pesenan, kalebu nyetel lan mbatalake pesenan, utawa ngganti alamat pengiriman, hubungi ing 24 jam sawise pesenan. Wigati dimangerteni manawa tim kita kerja keras supaya pesenan sampeyan dikirim kanthi cepet, bisa uga ora bisa mbatalake utawa nganyari pesenan yen dijaluk.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan pilihan pembayaran, bukak kita opsi pembayaran kene.

mesthi! We nyedhiyani njamin mbalekaken kanggo kabeh pelanggan.

Mangga mirsani Kebijakan Pengiriman & Bali.

Blog Boneka Seks Nyata