PETUNJUK PENURUNAN BONEKA SEX

boneka jinis resik

How To Clean Sex Doll

Reresik boneka seks minangka bagean penting saka pangopènan kanggo njamin kebersihan lan umur dawa. Mangkene pandhuan umum babagan carane ngresiki boneka seks:

Siapke Perlengkapan Reresik: Kumpulake persediaan reresik sing dibutuhake, kalebu sabun antibakteri sing entheng, banyu anget, spons utawa kain alus, douche utawa bohlam enema, irigasi vagina (kanggo boneka sing ana vagina), lan tepung jagung utawa bubuk talk (kanggo boneka TPE).

alat boneka seks resik

Copot sandhangan utawa aksesoris saka boneka kanggo ngakses kabeh area kanggo ngresiki.

Siram utawa Bilas Orifices: Yen boneka sampeyan duwe orifices sing bisa ditembus (vagina, anus, tutuk), gunakake douche utawa bohlam enema sing diisi banyu anget lan sabun kanggo ngilangi residu. Alon-alon remet bohlam kanggo nglebokake lan ngusir banyu. Baleni proses iki nganti banyu dadi cetha.

Ngresiki Lumahing: Encer sabun antibakteri sing entheng ing banyu anget lan gunakake spons utawa kain alus kanggo ngresiki awak boneka kanthi alon. Aja nggunakake bahan kimia sing atos utawa pembersih abrasif amarga bisa ngrusak kulit boneka.

Cuci sak tenane: Cuci boneka nganggo banyu sing resik kanggo mbusak sisa sabun.

Bathing A SexDoll

Garing Boneka: Tepuk boneka nganti garing nganggo andhuk sing alus lan nyerep utawa ngidini nganti garing. Aja nggunakake pengering rambut utawa mbabarake boneka menyang sinar srengenge langsung, amarga panas sing dhuwur bisa ngrusak bahan TPE utawa silikon.

Aplikasi Wêdakakêna (kanggo TPE Dolls): Sawise boneka wis rampung garing, entheng bledug lumahing karo cornstarch utawa talcum powder kanggo njaga Gamelan kulit lan nyegah stickiness.

Simpen kanthi Bener: Sawise ngresiki lan garing, simpen boneka kasebut ing papan sing adhem lan garing, adoh saka sinar srengenge langsung lan suhu sing ekstrem. Aja nyimpen boneka ing posisi mbengkong utawa dilipat kanggo wektu sing suwe, amarga bisa nyebabake lipatan permanen utawa ngrusak materi kasebut.

Penting kanggo ngresiki boneka seks kanthi rutin, saenipun sawise saben nggunakake, kanggo nyegah akumulasi bakteri, jamur, utawa ambu ora enak.

Carane Njaga Boneka Seks

Njaga boneka seks kanthi bener iku penting kanggo njaga kualitas, kebersihan, lan umur dawa. Ing ngisor iki sawetara tips babagan carane njaga boneka seks:

Reresik Biasa: Ngresiki boneka seks sawise saben digunakake kanggo nyegah akumulasi bakteri, ambu ora enak, lan noda. Gunakake sabun antibakteri entheng sing diencerake ing banyu anget lan spons utawa kain alus kanggo ngresiki awak boneka kasebut kanthi alon. Pay manungsa waé khusus kanggo orifices (vagina, anus, tutuk) lan siram karo anget, banyu soapy nggunakake douche utawa enema bohlam.

Pangatusan Sak tenane: Sawise ngresiki, garing boneka kanthi andhuk sing alus lan nyerep utawa ngidini nganti garing kanthi lengkap. Priksa manawa kabeh kelembapan wis dibusak, utamane saka orifice, amarga kelembapan sing kepepet bisa nyebabake jamur utawa jamur.

Wêdakakêna (kanggo boneka TPE): Yen boneka seks sampeyan digawe saka TPE (elastomer termoplastik), bledugake permukaan nganggo tepung jagung utawa wêdakakêna talc sawise diresiki lan dikeringake. Iki mbantu njaga kelancaran kulit lan nyegah tackiness.

Panyimpenan: Simpen boneka seks ing papan sing adhem lan garing adoh saka sinar srengenge langsung lan suhu sing ekstrem. Aja nyimpen boneka ing posisi mbengkong utawa dilipat kanggo wektu sing suwe, amarga bisa nyebabake lipatan permanen utawa ngrusak materi kasebut. Gunakake tas utawa kothak panyimpenan sing kasedhiya kanggo nglindhungi boneka saka bledug lan rereget nalika ora digunakake.

Boneka-Sex-Boneka-Bath

Posisi: Yen ora dienggo, simpen boneka seks ing posisi sing netral kanthi tangan lan sikil ora nyabrang. Aja nyelehake barang sing abot ing ndhuwur boneka utawa tundhuk tekanan sing gedhe banget, sing bisa ngrusak utawa ngrusak materi kasebut.

Aja Obyek Tajem: Ati-ati nalika nangani boneka seks kanggo nyegah luh utawa tusukan sing ora disengaja. Aja kontak karo barang landhep, perhiasan, utawa permukaan kasar sing bisa ngeruk utawa ngrusak kulit boneka.

Pemriksaan Reguler: Priksa boneka seks sampeyan kanthi periodik kanggo tandha-tandha karusakan, nyandhang, utawa rusak. Priksa luh, reregetan, utawa owah-owahan warna, lan ngatasi masalah kanthi cepet kanggo nyegah karusakan luwih lanjut.

Gunakake pelumas kanthi wicaksana: Yen nggunakake pelumas nalika dolanan, pilih pelumas adhedhasar banyu sing cocog karo bahan TPE utawa silikon. Aja nggunakake pelumas sing adhedhasar silikon utawa adhedhasar lenga, amarga bisa ngrusak bahan kasebut sajrone wektu.

Kanthi ngetutake tips pangopènan lan praktik perawatan sing tepat, sampeyan bisa mesthekake yen boneka seks sampeyan tetep resik, higienis, lan ing kondisi optimal kanggo taun-taun sing bakal teka.

Carane Ndandani Boneka Seks

Ndandani boneka seks bisa uga perlu yen nandhang karusakan utawa nyandhang liwat wektu. Ing ngisor iki sawetara langkah umum kanggo ndandani masalah umum karo boneka seks:

Nemtokake Kerusakan: Priksa boneka kasebut kanthi teliti kanggo ngenali area sing rusak, kayata luh, tusukan, utawa cacat. Njupuk cathetan saka ombone lan lokasi karusakan kanggo nemtokake cara ndandani cocok.

Nglumpukake Bahan: Gumantung saka jinis karusakan, sampeyan mbutuhake macem-macem bahan kanggo ndandani, kayata:

Ndandani patch utawa adhesive kanggo luh utawa punctures

Pistol panas utawa pengering rambut kanggo ngowahi bentuk cacat (kanggo boneka TPE)

Sandpaper utawa spons amplas alus kanggo ngalusake pinggiran sing kasar

Talcum powder utawa pati jagung kanggo bubuk (kanggo boneka TPE)

ndandani-sex-boneka-kulit

Ngresiki Area: Sadurunge nerusake ndandani, priksa manawa wilayah sing rusak resik lan bebas saka lebu. Gunakake solusi sabun lan banyu sing lembut kanggo ngresiki wilayah kasebut kanthi alon, banjur ngidini nganti garing.

Patch Tears utawa Punctures: Kanggo luh utawa tusukan ing bahan boneka (contone, TPE utawa silikon), kanthi ati-ati, aplikasi tambalan utawa adesif sing dirancang kanggo materi tartamtu. Tindakake pandhuan pabrikan kanggo proses patching, mesthekake adhesion sing tepat lan nutup area sing rusak.

Reshape Deformities: Yen boneka duwe cacat utawa penyok sing kudu dibentuk maneh, gunakake senapan panas utawa pengering rambut kanggo kanthi ati-ati ngetrapake panas menyang wilayah sing kena. Panaskan alon-alon nganti dadi lentur, banjur alon-alon reshape menyang wangun asline. Ati-ati supaya ora dadi panas banget, amarga panas sing berlebihan bisa nyebabake karusakan.

Pinggir Kasar Gamelan: Yen area sing didandani nduweni pinggiran sing kasar utawa permukaan sing ora rata, gunakake sandpaper utawa spons amplas sing alus kanggo nyampur lan nyampurake pinggiran. Ati-ati supaya ora ngilangi materi sing akeh banget lan nyebabake karusakan luwih lanjut.

Bubuk Boneka (kanggo boneka TPE): Sawise rampung ndandani, bledug alon-alon ing wilayah sing didandani lan ing sakubenge kanthi bubuk talc utawa pati jagung kanggo mulihake tekstur boneka sing alus lan nyegah tackiness.

Priksa lan Tes: Sawise ndandani rampung, priksa area sing didandani kanthi tliti kanggo mesthekake yen karusakan wis ditangani kanthi bener. Tes boneka kanggo mesthekake yen boneka kasebut tetep fungsional lan integritas.

Tindakake Pedoman Pabrikan: Penting kanggo ngetutake pedoman lan rekomendasi khusus pabrikan kanggo ndandani boneka seks, amarga cara ndandani bisa beda-beda gumantung saka bahan lan konstruksi boneka kasebut.

Kanthi ngetutake langkah-langkah kasebut lan ngati-ati sajrone proses ndandani, sampeyan bisa ngatasi masalah umum kanthi efektif lan mulihake boneka seks menyang kondisi sing optimal.