Boneka Jinis Silicone

Apa Boneka Seks Silikon?

Silikon minangka bahan kaya karet elastis sing kasusun saka silikon. Silicone umume non-reaktif, stabil, lan tahan kanggo suhu dhuwur.Amarga sifat kasebut lan gampang manufaktur. kulit boneka seks silikon padha karo manungsa nyata lan krasa padha karo kulit asli.

Nuduhake asil 1-20 saka 94

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,699.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,399.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,369.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00

Fitur Boneka Seks Silikon

Silikon digunakake ing boneka seks supaya ora beracun lan ora ana ambune. Rasane padha karo wong asli lan awet. Boneka silikon bisa njaga sifat elastis sing alus kanggo panggunaan jangka panjang, lan liya-liyane. Iki ndadekake wong-wong mau ora bisa nyuwek utawa ilang wangune, ora kaya sawetara bahan boneka liyane. Balung logam ndhukung ing njero ngidini kanggo ngowahi dadi sawetara posisi jinis kanggo pengalaman seks sing luwih nyenengake.

Urip Kaya Boneka Seks Silikon

Boneka seks silikon realistis katon lan tumindak kaya boneka seks nyata. Boneka seks Silicone nyata duwe tekstur sing padha karo kulit asli, nggawe dheweke luwih asli. Silicone minangka bahan sing cocog kanggo boneka seks. Yen sampeyan nggoleki boneka seks sing nyata, nyata, lan nyenengake, sampeyan kudu nimbang supaya model silikon. Ana akeh pilihan kanthi karakteristik ras lan rai sing beda.

A nomer akeh variasi lan opsi kasedhiya ing sexdollsoff .yen sampeyan are looking for boneka seks TPE sing terjangkau. Njamin kepuasan pelanggan lan njamin nyedhiyakake sampeyan barang saka pabrikan paling apik ing industri njamin sampeyan duwe pengalaman seksual sing paling apik nalika nggunakake boneka kita.

Pilih mata uang sampeyan