Rahang Movable & Oral Nyata

Apa Kepala Silikon Struktur Lisan Realistis?
Iki minangka penggabungan rahang sing bisa dipindhah lan struktur lisan sing realistis ing boneka seks. Sampeyan pengin ngalami seks oral sing durung ana sadurunge, boneka kanthi rahang sing bisa dipindhah bakal dadi pilihan sing apik.

Ing Stok 5.8ft / 173cm Boneka Katresnan Sato Lifelike kanthi Kepala Silikon Rahang Bisa Dipindhah Nancy (Stok EU)

Nuduhake asil 1-20 saka 31

AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,059.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,059.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,059.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,099.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,349.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,199.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,559.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,599.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$1,499.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00
AR Kane, Art
AR Kane, Art
$2,359.00

Boneka Seks Kepala Lisan Nyata kanthi Struktur Mouth Simulasi

Boneka Seks Kepala Lisan Nyata sing nampilake Struktur Mouth Simulasi. Boneka iki nemtokake maneh pengalaman intim kanthi rahang lan tutuk sing bisa dipindhah. Digawe kanthi detail sing tliti, dheweke duwe untu silikon sing alus, ilat sing fleksibel kanggo gerakan sing realistis, lan langit-langit bertekstur ing njero ruangan, kabeh menehi penampilan sing luar biasa kaya manungsa. Ora kaya boneka seks tradisional, model kita njamin pertemuan sing lancar, ngilangi gangguan kanggo pengalaman kesenengan lisan sing immersive. Kanthi teknologi canggih iki, pangguna bisa nyenengi sensasi kaya urip, nggawe saben patemon ora bisa dilalekake.


Apa Alesan Kanggo Ngenalake Boneka Seks Ros Anyar menyang Pasar?

Introduksi saka ROS anyar (Real Oral Structure) Sex Doll nandhani kemajuan sing signifikan ing teknologi boneka cinta, utamane kanggo nambah pengalaman seks lisan kanggo pangguna. Sacara tradisional, kepala boneka seks wis relatif statis, nyedhiyakake gerakan lan fungsi sing winates. Nalika sawetara merek wis ngenalake rahang sing bisa dipindhah, upgrade iki asring simplistic lan ora duwe kemampuan lisan sing bener. Nanging, kanthi fitur ROS, pangguna saiki duwe akses menyang sawetara gerakan lan fungsionalitas sing dinamis, ngidini pengalaman lisan sing luwih nyata lan nyenengake. Inovasi iki ngilangi watesan ekspresi statis lan gerakan sing diwatesi, menehi pangguna tingkat realisme lan kecemplung sing sadurunge dianggep ora bisa ditindakake ing teknologi boneka seks.

Pilih mata uang sampeyan