Sexdollsoff njamin yen ana kesalahan ing pesenan utawa cacat sing signifikan karo boneka seks, kita bakal menehi ganti rugi, mbantu sampeyan ndandani, utawa ngganti boneka sampeyan tanpa biaya. 
 
Warranty 
 
Saben boneka seks wis dicenthang kanthi teliti sadurunge dikirim menyang pelanggan. Akibaté, arang banget kanggo pelanggan nampa produk kanthi cacat manufaktur. Kita ora kurban mbalekaken kanggo alesan liyane saka produk rusak nalika rawuh.
 
Kabeh boneka dilengkapi garansi layanan setaun lan garansi winates seumur hidup. Nalika sampeyan entuk boneka, waca perawatan boneka seks.
 
Ing setaun saka tanggal tuku, yen boneka sampeyan duwe masalah kualitas, kita bakal ndandani boneka kasebut kanthi gratis, ora kalebu biaya pengiriman. Kita uga bakal nutupi kabeh biaya panggantos bagean.
Sawise setaun tuku, kita isih bakal ndandani kanthi gratis, nanging sampeyan tanggung jawab kanggo biaya pengiriman lan biaya panggantos bagean, yen ana.
 
Kanggo Aksesoris:
Kabeh dodolan aksesoris pungkasan amarga sifat produk kita.
 
Kita njaluk pelanggan mriksa produk kasebut kanthi teliti nalika ditampa, yen sampeyan ngelingi kesalahan hubungi kita sajrone 24 jam, aja nganggo boneka sampeyan! 
 
 
Cara Kerja Garansi
 
Nalika sampeyan nampa boneka kasebut, priksa saka sirah nganti sikil.
 
Yen sampeyan nemokake cacat, please laporan kanggo kita ing 24 jam panrimo ing info@sexdollsoff.com kanthi nomer pesenan, foto sing surem, kualitas apik lan/utawa video sing ndhukung pratelan sampeyan bebarengan karo rincian masalah kasebut. Kita bakal nanggapi ing 24 jam kerja dijamin, lan kita bakal njupuk saka ing kono.
 
Nalika boneka seks kudu diganti utawa diganti. Banjur AJA nggunakake dheweke. Ninggalake boneka seks sing ora digunakake ing kothak kanthi kabeh bahan kemasan sing kasedhiya. Kita ora perdagangan apa-apa sing wis digunakake. Kita nyoba iki kanthi ati-ati nalika rawuh, supaya kita bakal ngerti kapan wae.
 
Item sing wis rusak amarga nggunakake sing ora bener, owah-owahan, utawa kacilakan ora tundhuk marang jaminan kepuasan.
 

Yen Paket Panjenengan Rawuh Rusak

Sawise paket sampeyan teka, yen sampeyan ngelingi karusakan sing signifikan ing kothak, utawa tusukan ing karton, sampeyan bisa nolak mlebu boneka iki. Sabanjure, nerusake mbukak kothak lan nemtokake manawa ana bahan sing wis rusak. Njupuk foto tambahan - luwih akeh mesthi luwih apik. Yen sampeyan yakin ana sing rusak, aja ragu-ragu - hubungi kita langsung!

Supaya njamin Sexdollsoff sah, sembarang bedo sing ditemokake karo item sampeyan kudu dilaporake menyang kita sajrone 24 jam sawise ditampa boneka sampeyan. Hubungi kita, utawa support email ing info@sexdollsoff.com

 

Njamin Marang Cacat Manufaktur

Senadyan upaya kasebut, yen sampeyan nampa boneka lan nuduhake cacat sing ora ana utawa ora jelas ing foto sing dikirim, langsung dilaporake! Gumantung ing sifat cacat, kahanan tartamtu, lan pilihan sampeyan, kita bisa ndandani kahanan iki kanthi sawetara pilihan kalebu:

(a) nawakake bali lengkap utawa sebagean lan mbalekaken, tanpa biaya kirim kanggo sampeyan;
(b) nawakake mbalekaken sebagean tanpa mbalekake barang kasebut; utawa
(c) nawakake panggantos utawa hadiah kanggo menehi ganti rugi kanggo masalah sampeyan.

Tugas kita nggawe sampeyan seneng lan mbangun bisnis kita. Kita ngerti yen wis rampung karo pelanggan seneng sing nulis review 5-star. kita bakal nambani saben kahanan kanthi adil lan jujur.

 
Apa sing ora dijamin karo garansi lan kenapa?
 
•Cacat kulit cilik - kadhangkala bisa kedadeyan yen ana irregularities cilik utawa panyimpangan tipis amarga produksi lan prosese. Nanging, iki bakal dadi inconspicuous. Kita ndeleng iki minangka "tandha lair" sing unik.
 
•Driji– Kulit ing sakubenge driji paling rentan, amarga kulit ing kene paling tipis. Yen sampeyan nangani iki kanthi ati-ati, iki ora bakal rusak. Panggunaan sing ora ati-ati bisa nyebabake balung bisa nembus kulit. Kita ora njamin iki.
 
•Kuku sing longgar– Kita mriksa kanthi teliti kuku jempol lan driji kanggo adhesi sadurunge. Nanging, bisa uga kuku dadi longgar. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan bisa kanthi gampang lem nganggo superglue.
 
• Lashes Loose– Kita ngirim boneka nganggo topeng mripat protèktif kanggo nglindhungi bulu mata sing apik banget. Nanging, yen bulu mata wis ngeculake, sampeyan bisa kanthi gampang nempel nganggo superglue.
 
• Beda Dandanan -Kita duwe seniman make-up profesional kanggo nggawe maneh dandanan sing digawe dening fotografer ing gambar kasebut. Nanging, ora dijamin cocog 100%. Saben boneka bisa rada beda karo gambar. Ing acara langka, sampeyan ora seneng, sampeyan bisa mbusak dandanan lan nggawe dandanan sing dikarepake.
 
•Warna Wig– Saben uwong duwe komputer, layar telpon, utawa setelan cahya sing beda, Kita ora njamin iki.
 
• Rusak amarga kesalahane dhewe - Sampeyan mung bisa ngganti boneka seks nalika ana ing kondisi anyar. Nalika kita nemokake yen boneka wis rusak amarga digunakake, kabeh garansi bakal kadaluwarsa. Biaya banjur kanggo akun sampeyan dhewe.
 
• Negligence - Yen boneka jinis nuduhake pratandha saka perawatan ora bener lan wis rusak minangka asil, biaya kanggo akun dhewe. Kita bakal nulungi sampeyan kanthi gratis kanthi menehi saran babagan cara ngrawat boneka kanthi bener.
 
•Kerusakan amarga sabab alam kalebu nanging ora winates ing kilat, banjir, utawa bencana alam liyane.
 
• Klaim kanggo produk non-cacat.
 
•Boneka sing Digunakake–Boneka sing digunakake ora bakal layak miturut jaminan.
 

PayPal 

Kita nggunakake PayPal minangka cara pembayaran utama. Tuku sampeyan ana ing proteksi panuku PayPal lan kabijakan garansi. 

Minangka pedagang sing dipercaya lan profesional, kita ngormati kapentingan lan kepuasan para pelanggan. Kita setya nyedhiyakake dhukungan pasca tuku sing dipercaya lan njamin pengalaman blanja tanpa stres. Tujuan kita yaiku nggawe kemitraan jangka panjang karo sampeyan, kerja bareng kanggo ngatasi masalah sing sampeyan duwe.

Sadurunge miwiti regejegan, kita nyuwun supaya sampeyan ngerti pengabdian kita kanggo ngirim pengalaman blanja sing paling apik lan ngrampungake masalah utawa masalah sing sampeyan temoni. Kita tenanan nggusah sampeyan kanggo ngempet saka miwiti regejegan lan malah hubungi kita langsung. Kanthi mengkono, kita bisa langsung ngatasi masalah sampeyan lan menehi resolusi sing cocog kanggo njamin kepuasan sampeyan.

Miwiti regejegan bisa nyebabake biaya lan komplikasi sing ora perlu, kayata keterlambatan pengembalian dana utawa biaya pangolahan mbalekaken. Kanthi langsung hubungi kita, kita bisa kanthi cepet ngatasi masalah apa wae lan njamin pengalaman blanja sing lancar lan marem, ngindhari biaya lan kesulitan sing ora perlu.

Kebijakan bali

Mangga priksa rincian kita Kebijakan Pengiriman & Bali.