Pitakonan Paling Sering

Sugeng rawuh ing FAQ boneka seks.

Temokake ing ngisor iki pitakonan sing paling kerep ditakoni.

Yen sampeyan duwe pitakonan sing ora nemokake jawaban ing kene, please aran gratis kanggo hubungi kita. Kita bakal nanggapi sajrone 24 jam.

INFORMASI PESANAN

Yen sampeyan nggoleki pangiriman sing cepet, sampeyan bisa ndeleng boneka Siap Kirim. Boneka kasebut minangka adol gudang sing nawakake rega paling apik nanging ora bisa disesuaikan. Yen sampeyan nggoleki sing luwih spesifik, sampeyan bisa milih saka kategori ing ngisor iki. Boneka kasebut bakal digawe saka awal lan dikirim saka pabrik kita ing China. Butuh udakara 10-15 dina sadurunge ketemu dheweke, nanging pancen worth.

Kita nambani boneka lan pelanggan kanthi ati. Sampeyan bisa sinau luwih saka kene. Uga, yen sampeyan luwih kasengsem ing ndeleng apa produk tenan katon kaya lan carane kita pelanggan aran, sampeyan bisa ndeleng ing Gambar Boneka Siap / reviews customer .

Ya, toko SexDollsOFF sah. SexDollsOFF minangka vendor boneka diwasa internasional lan profesional sing anyar. Kita minangka vendor resmi boneka seks TPE / Silicone, lan kita wis kerja sama karo produsen boneka seks merek terkenal, kayata SY Doll, SE Doll, Fire Doll, AiBei Doll lan liya-liyane.

1. Pilih boneka sing ana ing saham utawa Kustomisasi Boneka Seks Sampeyan
Bebas bae kanggo takon kita sembarang pitakonan kene.

2. Proses Pembayaran
We nyedhiyani ing ngisor iki cara pembayaran kanggo boneka sampeyan:

a. PayPal
b. PayPal Express Visa & MasterCard
c. Pambayaran Split / Rencana Layaway Sexdollsoff

3. Penanganan Pesanan
a. Boneka ing saham: Kita ngirim boneka saka gudang luar negeri ing 1-3 dina kerja sawise pembayaran ditampa.
b. Boneka khusus: Butuh 1-3 minggu gumantung saka merek sing sampeyan pilih kanggo ngasilake boneka seks.

4. Konfirmasi
Boneka khusus: Kita nuduhake gambar boneka seks kanggo konfirmasi sadurunge ngatur kiriman.

5. Pengiriman & Bea Cukai
Kita ngirim nomer nelusuri menyang kothak email ing 2-3 dina sawise boneka dikirim.
a. Boneka stok: Pangiriman butuh 3-7 dina kerja.
b. Boneka khusus: Pangiriman njupuk 7-12 dina kerja. Ing sawetara negara, pajak impor bisa uga dibutuhake nalika pangiriman. Biasane kisaran saka $100 nganti $200 lan munggah, gumantung saka boneka. Sampeyan tanggung jawab kanggo ngimpor pajak lan biaya. Sinau luwih lengkap babagan kita kabijakan pengiriman kene.

6. Delivery & Review
Nalika sampeyan nampa boneka seks, sampeyan kudu ngurus boneka seks nalika nggunakake lan nangani. Sinau luwih lengkap babagan perawatan boneka seks saka kene! Yen boneka seks sampeyan duwe cacat nalika nampa lan ora digunakake kanthi cara apa wae, kita bisa ngatur boneka kasebut bali anggere sampeyan ngabari kita sajrone 24 jam sawise nampa boneka sampeyan. Maca kita bali privasi kene. Yen sampeyan wareg karo layanan lan produk, kirim review sampeyan.

INFORMASI KAYU

Iku tanggung jawab kita kanggo nglindhungi privasi lan keamanan pembayaran, iku penting banget kanggo kita!

We encrypt kabeh informasi nggunakake protokol SSL. Sampeyan bisa ndeleng gembok ijo ing sisih kiwa sisih kiwa ing garis URL diikuti "https: //" tinimbang mung "http: //" sing ora dienkripsi. Mangga bebas tuku!

Ya, mesthi sampeyan bisa! Saben kita mbukak promosi, sampeyan bisa nggunakake kode iklan iki kanggo pesenan, kita wis nyetel kode coupon kanggo mode aplikasi otomatis, klik "Checkout" lan sampeyan bisa ndeleng Kupon supaya Applied otomatis.

SexdollsOff nawakake rong pilihan pembayaran kanggo keamanan sampeyan: PayPal utawa kertu kredit. Mangga ngunjungi kita cara pembayaran kene.

ya wis. Yen sampeyan pengin mbatalake pesenan, kirim panjalukan pembatalan menyang sales@sexdollsoff.com sanalika bisa. Tarif ing ngisor iki kanggo biaya pembatalan lan restocking ditrapake adhedhasar nalika sampeyan ngandhani panyuwunan iki:

Ing 6 jam - sampeyan bakal nampa 90% mbalekaken.
Sawise 6 jam - sampeyan bakal nampa 80% mbalekaken.

Cathetan: Sampeyan ora bisa mbatalake pesenan kanggo boneka 'adat' sawayah-wayah. Kita ora bisa mbalekake sampeyan kanggo boneka sing digawe miturut spesifikasi sampeyan.

Kene rincian liyane babagan Kebijakan pambatalan.

INFORMASI PENGIRIMAN

a. Boneka stok: Wektu pengiriman njupuk 3-7 dina kerja.
b. Boneka khusus: Wektu pengiriman njupuk 7-12 dina kerja.

Pancen! Kanthi paket apa wae sing sampeyan tampa saka kita, kita bakal tansah njaga kothak kasebut kosong nanging tahan. Ora ana sing ngerti apa sing ana ing njero kajaba sampeyan.

Ya, kita bisa ngirim paket menyang lokasi FedEx/UPS lokal kanggo sampeyan njupuk. Mangga nyedhiyani alamat FedEx / lokasi UPS ing pesenan, lan kita bakal ngirim paket ana kanggo koleksi. Mangga nelpon FedEx/UPS luwih dhisik kanggo konfirmasi dhukungan kanggo njupuk paket.

Ya, kita nawakake pengiriman gratis menyang AS, Eropa, Kanada, Australia, lan umume negara, nanging kuitansi kasebut kudu mbayar pajak impor lan PPN ing Eropa, mula disaranake ing-stock dolls amarga ora ana pajak, lan yen sampeyan duwe masalah, aja ragu-ragu hubungi kita.

Ora, Nanging, adhedhasar pengalaman kita, pelanggan sing ora pengin ngirim item menyang lokasi bisa nelpon munggah UPS, FedEx utawa DHL lan duwe item ditahan ing gudang pengiriman. Nalika barang kasebut teka, perusahaan pengiriman bakal nelpon sampeyan (sampeyan uga bisa nglacak nalika teka online liwat nomer nelusuri) lan pelanggan banjur bisa njupuk.

Nalika sampeyan ngrampungake pembayaran. Kita bakal ngirim nomer nelusuri menyang kothak layang ing 1-2 dina sawise boneka seks ditanggepi supaya sampeyan bisa nglacak paket.

PENJAGAAN & PENJAGAAN

Kanthi nyimpen boneka seks ing papan sing adhem lan peteng, dheweke bakal aman saka karusakan. Cara sing paling apik yaiku nyelehake boneka sampeyan ing posisi lungguh, utawa ngapusi ing punggung uga minangka posisi panyimpenan sing populer, priksa manawa dheweke ora nganggo sandhangan sing ketat utawa kain warna peteng kanggo wektu sing suwe. Kain warna peteng bisa ngrusak kulit boneka sawise cahya sing suwe.

Sing utama sampeyan pengin supaya nalika nyimpen boneka jinis sampeyan yaiku:
1. Kontak karo kain werna peteng - iki bisa noda kulit boneka yen kontak kanggo dangu.
2. Sandhangan sing nyenyet - kaya pita elastis bisa ninggalake tandha permanen utawa lekukan ing boneka yen ditinggalake sajrone panyimpenan.
3. Cahya srengenge - Srengenge bisa ngrusak kulit lan fitur rai kanthi ora rata.
4. Temperatur ekstrem - Suhu panas lan kadhemen bisa nyebabake fitur boneka sampeyan liwat wektu - iki kudu suhu sing ekstrim, ora perlu kuwatir babagan fluktuasi normal, nanging ing ngisor beku lan panas banget kudu nyingkiri.
5. Titik tekanan. Yen ana sing nempel ing kulit boneka sajrone wektu sing suwe, sampeyan bisa nemokake lekukan permanen. Penting yen boneka kasebut digantung ing udhara, utawa ngaso ing permukaan sing alus.

Ngarep lunak, consectetuer ngawasi trek, nanging diam nonummy nelusuri euismod Android kanggo telephone Dolore magna Highlights.

Dandanan sing digunakake yaiku kosmetik biasa, sing bakal luntur saka wektu. Gesekan sing kerep bakal nyepetake fading. Sampeyan bisa mbusak dandanan boneka lan gawe maneh.

Coba gunakake sandhangan sing kasedhiya karo boneka katresnan TPE sampeyan. Yen sampeyan pengin tuku sandhangan anyar kanggo boneka seks, tuku klambi sing berkualitas tinggi lan cahya kaya sandhangan warna putih, lan aja nganggo sandhangan warna peteng. Sandhangan kanthi kualitas rendah lan warna peteng bakal nyebabake pewarna sandhangan ing boneka seks amarga karakteristik materi TPE. Yen sampeyan duwe masalah pewarna sandhangan ing boneka diwasa, hubungi kita kanggo tuku krim pudar TPE kanggo njupuk werna saka kulit boneka seksi. Nanging krim fading TPE mung bisa ngresiki pewarna sandhangan nganti sawetara, ora rampung.

Ngrawat boneka sampeyan supaya bisa digunakake kanthi maksimal. Sawise sampeyan wis rampung nggunakake dheweke kanggo kepuasan sampeyan, mung wisuh karo banyu anget kang wis jumlah cilik saka sabun entheng ditambahake menyang. Cuci nganggo banyu anget sing resik sadurunge garing. Ngidini dheweke garing nganti garing sadurunge disimpen ing papan khusus. A bubuk talcum entheng bisa digunakake kanggo njaga silikon krasa alus lan alami. Ngindhari pelumas lan produk sing adhedhasar petroleum sing ngemot alkohol utawa minyak wangi.

Ing asas, luwih seneng miwiti deskripsi kita kanthi tembung "resik". Sampeyan ora bisa mbuwang TV menyang bathtub, nanging sampeyan bisa ngilangke kanthi rutin nganggo gombal. Sadurunge ngresiki boneka, luwih dhisik sampeyan kudu ngerti struktur boneka, kanggo nemtokake cara sing cocog kanggo ngresiki. Ing njero lan njaba, struktur boneka kasebut yaiku balung logam lan kulit TPE. Ya, sampeyan ndeleng logam, tegese sampeyan kudu ngati-ati babagan mungsuh alam - banyu. Disaranake sampeyan ngresiki kanthi cara ing ngisor iki: Nglamar bubuk menyang boneka minangka cara utama. Frekuensi disetel miturut cuaca lan eksudasi lenga boneka. Njupuk padusan minangka tambahan. Aja nggunakake banyu sing nggodhok nalika ngumbah. Kriteria penilaian banyu sing nggodhok ora ngasilake uap. Gulu iku siji-sijine papan sing bisa dilebokake banyu, tegese boneka kasebut bakal aman anggere bisa nglindhungi gulu. Kerugian yaiku angel kanggo njupuk banyu yen banyu mlebu. Sawise dangu, logam bakal corrode lan duwe mambu. Dadi elinga kanggo ngresiki boneka kasebut kanthi teliti. Kanggo lotion bath, ora ana masalah yen diprodhuksi dening pabrikan biasa. Nanging kita ora menehi saran supaya kerep ngresiki boneka kasebut amarga uga minangka salah sawijining produk kimia.

Kanggo ngindhari pertumbuhan bakteri, disaranake ngresiki kanthi teliti saben 14 dina. Coba reresik luwih kerep adhedhasar panggunaan sampeyan.

Gunakake sabun antibakteri sing dicampur karo banyu anget sing resik lan pijet kulit boneka nganggo tangan utawa usap nganggo spons entheng. Nalika ngresiki boneka, aja nganti gulu lan sirahe teles banget utawa kecemplung ing banyu amarga bisa nyebabake karat. Yen sampeyan ora sengaja njaluk bagian logam teles, dadi manawa kanggo garing iku langsung kanggo nyegah teyeng.

Sampeyan bisa menehi boneka seks adus utawa adus.

INFORMASI BONEKA SEX

•Skeleton standar Amplitudo fleksi dhengkul cilik, mlengkung nganti 90 derajat.

Balung EVO bisa nggawe boneka sampeyan ngangkat pundhake. Pose sing luwih realistis lan beda. Tulang punggung luwih fleksibel lan bisa miring ngiwa lan nengen.

•Dibandhingake karo balung standar, balung yoga minangka balung sing luwih maju. Tengkorak lan sendi balung yoga luwih fleksibel lan bisa miring kiwa lan nengen, sing mbantu nggawe wektu intim panas sing dikarepake para penyayang boneka. Sikil bisa ditekuk menyang posisi W utawa mudhun kanggo ndemek bokong.

•Padha standar digawe saka bahan TPE. Dodo boneka kasebut alus lan mumbul. Nalika sampeyan squeezing wong, sampeyan bakal nemu sawetara firmness tipis.

•Yen sampeyan remet dodo berongga , driji & jempol bakal teka bebarengan karo mung materi TPE antarane. nalika sampeyan mundhakaken dhewe munggah ing sikut kanggo aran dheweke dodo, padha felt gedhe.

• Susu sele luwih alus tinimbang pilihan payudara standar. Gel minangka lemah tengah sing sampurna lan payudara sing paling cedhak.

Sendi boneka digawe saka stailesseel sing kuwat kanggo bisa ditekuk ing wong lanang sejati. Senajan sendi isih kuwat, aja mbengkongake kanthi cara sing ora bener. Sendi bisa dadi stitf nalika dolli anyar lan jits kudu nuduhke nggunakake frm, loro-honded grip ing salah siji sisih jint ati-ati supaya ora kanggo twisting kulit unnoturly lt snormdl sing joints hove sethitik swara creaking kanggo dols anyar.The joint il b oosening karo nggunakake terus-terusan.

Sampeyan kudu ngindhari sandhangan sing nyenyet sing bisa compress lan deform TPE. Babagan ukuran, setengah dawa alami luwih apik. Kita dianjurake kanggo milih S / M / L / XL kanggo boneka seks.

•Padha standar digawe saka bahan TPE. Dodo boneka kasebut alus lan mumbul. Nalika sampeyan squeezing wong, sampeyan bakal nemu sawetara firmness tipis.

•Yen sampeyan remet dodo berongga , driji & jempol bakal teka bebarengan karo mung materi TPE antarane. nalika sampeyan mundhakaken dhewe munggah ing sikut kanggo aran dheweke dodo, padha felt gedhe.

• Susu sele luwih alus tinimbang pilihan payudara standar. Gel minangka lemah tengah sing sampurna lan payudara sing paling cedhak.

Gunakake konektor meneng lan awak ditempelake ing produk. 1. Puter sekrup ing bolongan sirah. 2. Pasang sirah kanggo nyelarasake bolongan awak. Banjur sampeyan bisa muter sirah nganti sampeyan aran ora bakal tiba. 3. Cathetan: Aja over-rotate sirah. Nyegah karusakan ing bolongan ing sendi sirah.

Boneka seks bakal tahan saka 3 taun nganti 8 taun gumantung saka panggunaan lan perawatan. Boneka seks sing kerep digunakake lan dipindhah bakal luwih kerep nandhang lara. Ana akeh perkara sing bisa ditindakake para pemilik boneka kanggo njaga lan njaga boneka seks. Yen ana karusakan, uga cukup gampang kanggo ndandani boneka seks sampeyan.

Ngarep lunak, consectetuer ngawasi trek, nanging diam nonummy nelusuri euismod Android kanggo telephone Dolore magna Highlights.

Aja nggunakake barang sing abot kanggo mencet mudhun ing permukaan boneka seks. kudu ngapusi warata yen wis rampung nggunakake boneka. Sampeyan bisa ngeculake tekanan sementara lan bakal mari dhewe. Yen ora pulih kanggo sawetara wektu, tutup nganggo andhuk teles sing anget lan nindakake iki kaping pirang-pirang kanggo nyopot.

ya wis. Kabeh wig sing dikirim bisa dicuci lan ditata. Nalika nyikat rambut palsu sing dawa, luwih becik nggunakake sikat logam utawa sisir kanggo sikat saka tip. ora kekacoan munggah wig wig serat sintetik luwih gampang kanggo njaga saka wirs rambute manungsa.

Gunakake lubrication adhedhasar banyu. Aja nggunakake pelumas adhedhasar lenga, petroleum utawa silikon.

Sampeyan bisa nggunakake kabel ron tipis utawa neede kanggo pierce hol, nanging ora bisa Cut karo piso utawa liyane landhep objects.Elinga, sawise tindikan bolongan, padha bakal permanen.

Pancen, sawetara boneka kita teka nganggo dandanan permanen nanging sampeyan bisa nambah dandanan dhewe.
Sanadyan sawetara wangi bisa ngemot alkohol sing bisa ngrusak kulit, mula disaranake sampeyan nyemprotake ing bagean sing didhelikake (kayata ketiak) utawa nyegah minyak wangi sing ngemot alkohol.

Boneka saliyane balung logam Ora Ana Liyane kanggo Isi.

Umume, Boneka Postur Ora Ekstrem Bisa Digawe, Model Ngadeg Bisa Ngadeg, lan Model Ora Ngadeg Dilarang Ngadeg.

Bisa Oral Sex. Sesrawungan Vagina. Seks anal. Sex Payudara.

Sistem moaning cerdas karo sensor awak kalebu sensor bawok, sensor payudara kiwa, sensor payudara tengen (ana chip pronunciation nang), Cara nggunakake: Ngalih moaning disetel ing mburi awak boneka. Mangga nguripake sistem moaning cerdas. sing ditanggepi kanggo tutul bawok, dodo karo erotis seksual respon moaning – sampeyan bakal ngerti yen sampeyan nyenengke dheweke. Dheweke banget seksual lan intim swara respon supaya sampeyan seneng paling orgasme. Yen ora digunakake, mateni tombol iki.

Boneka seks njaga penampilan sing padha karo wong asline, utamane ing gaya rambut, rai, dodo, lan liya-liyane, sing dadi prawan impen sampeyan.

Padha tutuk, tempek, anus, kang bisa nggawa sampeyan sange seksual kesenengan.

ya wis. Boneka kasebut dirakit dening sirah lan awak, lan sirah bisa dicopot. Boneka kasebut bisa dipasang ing macem-macem wig.

Digawe saka bahan TPE medis. Mirip banget karo kulit manungsa. Padha alus banget.

Ing njero boneka kasebut ana pigura logam. Boneka kasebut bisa digawe saka kulit manungsa lan dandanan nyata ing pose apa wae, dadi yen sampeyan duwe, sampeyan ora bisa nyelehake.

ya wis. Sampeyan bakal nampa boneka jinis telanjang sing padha karo sing ditampilake ing foto. Nanging elinga yen sandhangan lan aksesoris liyane mung kanggo tampilan foto.

Boneka seks realistis lan boneka kembung minangka produk seks kanggo masturbasi lanang sing niru struktur awak wadon lan struktur fisiologis.

Boneka kembung butuh gas kanggo ngobong produk.

Tuku jinis boneka jinis apa wae gumantung saka pilihan pribadi, boneka seks bisa ningkatake kesenengan seksual.

Ya, boneka seks ngidini sampeyan nikmati urip seks lisan sing nyenengake.

Boneka kasebut kaya wong wadon sejati kanthi tempek, tutuk, anus kanggo jinis.

Boneka nyata minangka pilihan sing apik, boneka katresnan bisa nggawe jinis karo sampeyan kapan wae.

Boneka seks dirancang kanggo nambah pengalaman seksual wong lanang. bisa digunakake minangka latihan. Tansah dadi pasangan seksual, ora ana keluhan.

Ora usah mikir kahanane pasangan, obah-obah lan dorong-doronganmu difokusake marang kowe, dadi luwih fokus. boneka seks sing realistis iku pengalaman unik.

Digawe saka bahan TPE, tekstur kulit sing realistis, kaya hubungan seksual karo wanita sejati.

Boneka seks saiki minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngilangi stres. Boneka seks wis ningkatake urip wong lanang. boneka seks bisa mbantu nyukupi kabutuhan fisik sampeyan, dheweke bisa tetep karo sampeyan ing salawas-lawase.

Ya, kita bisa. Mangga ngirim email karo syarat sampeyan.

Ora, TPE ora enak. Amarga proteksi plastik lan bungkus, bisa uga ana ambu ora enak nalika mbukak paket.

Kulit boneka seks meh padha karo kulit manungsa. Ana boneka seks sing digawe saka TPE (Thermoplastic elastomers). Padha alus lan stretchy.

Bobot boneka seks diikat karo ukuran awak lan dhuwur. Boneka sampeyan bakal luwih abot yen luwih dhuwur.

Isih ora bisa nemokake jawaban? Hubungi kita liwat email sales@sexdollsoff.com