SexDollsOff penting banget kanggo nglindhungi privasi sampeyan, mangga waca kanthi ati-ati Kebijakan Privasi iki (sabanjure diarani "kabijakan iki") sadurunge nggunakake layanan kita. Kita usaha kanggo nggawe cetha carane kita ngumpulake, nggunakake, mbukak, ngirim, lan nyimpen informasi. Kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih akurat lan pribadi, kita bakal nggunakake informasi pribadhi sing dikirim kanthi cara ing ngisor iki, lan kita bakal sregep banget lan wicaksana kanggo nambani informasi kasebut.

1. Koleksi Informasi:
Kita bakal ngumpulake informasi pribadhi nalika sampeyan milih layanan utawa menehi informasi kanthi sukarela, lan nggabungake informasi kasebut supaya bisa menehi layanan pelanggan sing luwih apik. Mangga wenehi informasi pribadhi sing pas wektune, rinci, lan pas nalika ndhaptar, lan terus-terusan nganyari informasi sing nyukupi syarat sing pas, rinci, lan tepat. Masalah apa wae sing disebabake dening informasi registrasi sing ora bener sing diwenehake sampeyan bakal ditindakake dhewe. Aja ngirim utawa ngutangi informasi pribadhi marang wong liya. Yen sampeyan nemokake manawa informasi pribadhi sampeyan digunakake kanthi ilegal, langsung menehi kabar. Kita ora tanggung jawab kanggo nggunakake ilegal saka akun lan sandhi amarga teledor pangguna.

2. Informasi Gunakake
Informasi sampeyan diklumpukake kanggo nyedhiyakake layanan lan ningkatake kualitas layanan. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita bakal nggunakake informasi sampeyan kanggo tujuan ing ngisor iki:

kanggo tetep ing tutul karo sampeyan, utamané kanggo mangsuli panjalukan;
kanggo nyedhiyakake layanan sing sampeyan gunakake lan kanggo njaga lan nambah layanan;
kanggo nambah aplikasi platform, ngerti isi platform sing sampeyan kasengsem, lan ngrungokake pendapat sampeyan minangka referensi kanggo perencanaan produk. Kanggo ngatur akun online, verifikasi informasi registrasi sing mbuktekake sampeyan melu kegiatan kita. Kanggo mesthekake yen platform kita bakal diwenehi kanggo sampeyan lan komputer kanthi cara sing paling apik, lan kanggo nglindhungi sampeyan saka potensial penipuan;
tujuan liyane sing diidini sampeyan.

3. Manajemen Informasi
Sembarang distributor utawa panyedhiya layanan sing diijini nggunakake informasi pribadhi sampeyan bakal mesthekake yen informasi kasebut pancen rahasia lan ora bakal digunakake kanggo panggunaan apa wae kajaba kinerja layanan sing sah. Kita ora bakal nggunakake utawa nuduhake informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi sing diwenehake marang kita kanthi cara apa wae sing ora ana hubungane karo kasebut ing ndhuwur tanpa ijin sadurunge. Kita bakal njamin ijin sampeyan dhisik, lan ora bakal nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu sing ora tundhuk karo kabijakan privasi.