Ultimate Sex Dolls Guide

ULTIMATE SEX BONEKA PANDUAN
ULTIMATE SEX BONEKA PANDUAN

Apa iku Boneka Seks?

Boneka seks asring diarani boneka cinta. Boneka seks ditujokake kanggo panggunaan diwasa lan dirancang kanggo simulasi pengalaman intim. Boneka iki nduweni fitur rai sing rinci, kontur awak, lan alat kelamin sing bener sacara anatomis.

Balung Internal: Ing njero boneka seks, biasane ana balung logam internal. Kerangka internal iki nyedhiyakake dhukungan struktural lan ngidini boneka kasebut bisa ditindakake ing macem-macem posisi, padha karo keluwesan manungsa sejati.

Mesthine, daya tarik boneka seks ngluwihi penampilan lan tekstur kulit sing kaya urip. Ora preduli saka pilihan sampeyan, boneka iki duwe bukaan vagina lan dubur tekstur sing realistis, nambah pengalaman seksual sakabèhé.

Nalika nimbang tuku boneka seks pisanan sampeyan, kemungkinan sampeyan duwe fantasi tartamtu sing pengin diuripake. Boneka sing dipilih kanthi apik ngidini sampeyan nganggo busana lan aksesoris kanthi cara apa wae sing dikarepake, supaya sampeyan bisa nyiapake pertemuan seksual sing bisa dibayangake dening akeh wong ing lamunan.

Kepiye Cara Boneka Seks?

Peran boneka katresnan, asring diarani minangka boneka seks utawa boneka pendamping, bisa beda-beda gumantung saka preferensi lan kabutuhan pangguna.

Persahabatan: Sawetara wong nggunakake boneka katresnan minangka kanca, utamane yen dheweke kesepian utawa angel nggawe hubungan tradisional. Boneka kasebut bisa menehi rasa kanca lan panglipur emosional.

Intimacy: Boneka katresnan dirancang kanggo ketemu intim. Padha bisa digunakake kanggo kesenengan seksual lan kepuasan, katering kanggo kepinginan lan bayangan pangguna.

Fulfillment Fantasi: Boneka katresnan ngidini pangguna njelajah fantasi lan kepinginan seksual ing lingkungan sing aman lan ora nganggep. Pangguna bisa ngatur tampilan lan fitur boneka supaya selaras karo fantasi.

Artistik utawa Fotografi: Sawetara wong nggunakake boneka katresnan kanggo tujuan artistik utawa boneka fotografi bisa ditindakake ing macem-macem posisi kanggo nggawe seni utawa njupuk gambar sing apik banget.

Role Play: Boneka katresnan bisa digabungake menyang skenario main peran, ngidini pangguna bisa melu fantasi lan skenario main peran sing beda.

Koleksi: Kanggo kolektor lan penggemar, boneka katresnan bisa dadi bagean saka koleksi barang sing unik utawa langka.

boneka tresna

Piye Rasane Nduwe Boneka Seks?

Melu pengalaman intim karo boneka lifelike digawe saka kualitas dhuwur, boneka seks bisa nyedhiyani raos kesenengan lan release fisik padha sing ketemu karo partner nyata. Iki bener, preduli saka jender utawa jender boneka sing sampeyan pilih. iku pengalaman fisik lan emosional sing bisa banget marem.

Kanggo nepaki kepinginan sampeyan, sampeyan kudu njelajah jagad boneka sing nyata lan nyata. Sawetara boneka seks khusus nawakake fitur tambahan sing bisa nambah pengalaman urip. Peningkatan kasebut bisa uga kalebu tato lan garis bikini sing realistis, ngerang-erang lan pangenalan panas, lan kemungkinan nggabungake struktur ekstragenital kayata selaput dara. Kustomisasi iki ngidini sampeyan ngatur pengalaman kanggo preferensi lan kepinginan.

Pungkasane, melu boneka sing kaya urip bisa menehi wujud karukunan sing unik lan marem.

Unsur Tuku Boneka katresnan

Nalika nimbang tuku boneka katresnan, ana sawetara unsur penting sing kudu digatekake kanggo mesthekake yen sampeyan nggawe pilihan sing ngerti lan marem. Mangkene unsur penting sing kudu ditimbang:

Bahan: Boneka katresnan biasane digawe saka silikon utawa TPE (elastomer termoplastik). Riset pro lan kontra saben materi kanggo nemtokake endi sing luwih cocog karo pilihan sampeyan babagan rasa, tekstur, lan daya tahan.

Ukuran lan Bobot: Boneka katresnan teka ing macem-macem ukuran lan bobot. Coba dimensi lan bobot boneka kanggo mesthekake yen bisa diatur lan cocog karo papan panyimpenan sampeyan.

Kustomisasi: Akeh produsen boneka cinta nawakake pilihan kustomisasi. Sampeyan bisa milih fitur kayata warna rambut, warna mata, warna kulit, lan uga ekspresi rai khusus kanggo nggawe boneka pribadi sing cocog karo pilihan sampeyan.

Anggaran: Boneka katresnan beda-beda regane. Nggawe sawetara anggaran sadurunge blanja lan jelajahi pilihan ing anggaran sampeyan. Elinga yen bahan sing luwih apik lan fitur tambahan bisa uga duwe rega sing luwih dhuwur.

Maintenance lan Care: Ngerti syarat perawatan lan pangopènan saka materi boneka. Reresik, panyimpenan, lan pangopènan sing tepat penting kanggo njaga kualitas lan umur dawa.

Aksesoris lan Ekstra: Jelajahi aksesoris sing kasedhiya, kayata sandhangan, rambut palsu, lan kit reresik, kanggo nambah pengalaman lan njaga penampilan boneka kasebut.

Elinga yen tuku boneka katresnan minangka keputusan pribadi, lan penting kanggo milih sing cocog karo preferensi, kabutuhan, lan kepinginan sampeyan. Njupuk wektu kanggo riset lan ngevaluasi pilihan kanggo nggawe tuku informed lan marem.

Boneka Seks BBW sing ditondoi dening nggumunke, awak voluptuous, nampilaken kurva sampurna, nyengsemaken dodo gedhe, lan bokong akeh sing kalebu bukaan intim lifelike.

Boneka Seks Pirang minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing golek kanca sing nggumunake. Boneka iki nduweni tokoh sing menarik, dandanan sing kaya urip, lan awak sing menggoda.

Boneka Seks Anime asring diarani minangka anime-inspirasi utawa anime-gaya boneka seks dirancang kanggo meh podo karakter saka anime, manga, utawa wangun liyane saka animasi Jepang lan komik.

Boneka Seks Milf bisa dadi luar biasa nengsemake, nyopir kepinginan kanggo dhuwur anyar. Kanthi payudara sing proporsional, bunder, lan memikat.  

Boneka Seks Kurus fitur slim, tokoh memikat, fitur nyata lan captivating, lan kaendahan memikat.

Boneka Seks Elf kanthi fitur unik sing njupuk inti saka kaendahan elf-kaya, kang biasane kalebu kuping runcing lan fitur rai alus.

Boneka Seks Selebriti minangka kategori khusus boneka katresnan sing dirancang kanggo mirip lan menehi penghormatan marang selebriti sing misuwur, biasane aktor, musisi, utawa tokoh umum liyane. Boneka iki digawe kanggo ngebaki fantasi individu sing nduweni daya tarik utawa daya tarik sing kuat karo selebriti tartamtu.

Boneka Seks Torso mung awak ndhuwur lan awak, biasane ora kalebu sirah, lengen, lan sikil. Torso boneka iki dirancang kanggo individu sing luwih seneng pengalaman intim sing luwih kompak lan fokus utawa sing duwe ruang panyimpenan sing winates.

BONEKA SEX

Varietas Boneka Seks

Boneka Seks nyakup macem-macem wujud, ukuran, bahan, lan tema, saben dirancang kanthi temenan kanggo ngebaki macem-macem fantasi sensual.

jinis-jinis-boneka

Boneka Seks Ukuran Lengkap

Boneka ukuran lengkap minangka dolanan sing nyata, lengkap kanthi sirah, tangan, sikil, driji, lan driji sikil. Yen sampeyan nggoleki realisme sing paling akeh, boneka seks ukuran lengkap minangka pilihan sing ora ana tandhingane.

Boneka Seks Torso

Boneka awak ora duwe sirah lan awak. Boneka iki nyedhiyakake meh kabeh kaluwihan model ukuran lengkap nanging asring luwih trep kanggo panyimpenan lan reresik, dadi pilihan sing cocog nalika nampung boneka ukuran nyata ora praktis.

boneka seks jinis

Boneka Seks Miturut Material

boneka seks tpe vs boneka seks slicone

Boneka Silikon

Material: Boneka silikon utamane digawe saka silikon, bahan sintetis sing dikenal kanthi daya tahan, tahan panas, lan tekstur sing lembut lan nyata.

Tekstur: Boneka silikon nduweni tekstur alus lan sutra sing meh padha karo kulit manungsa. Akeh pangguna nemokake materi iki luwih kaya kulit tinimbang TPE.

kekiatan: Silicone banget tahan kanggo nyuwek lan ngrusak, nggawe boneka silikon kurang rentan kanggo nyandhang lan luh saka wektu.

maintenance: Boneka silikon relatif gampang kanggo ngresiki lan njaga. Padha kurang keropos saka TPE, supaya padha kurang kamungkinan kanggo nresep reregetan utawa ambu ora enak.

bobot: Boneka silikon cenderung luwih abot tinimbang boneka TPE, sing bisa mengaruhi kemampuan maneuver lan penanganan.

price: Boneka silikon asring luwih larang tinimbang boneka TPE amarga biaya bahan lan manufaktur sing luwih dhuwur.

silikon-jinis-boneka

T boneka Jinis TPE

Material: Boneka TPE digawe saka Thermoplastic Elastomer, bahan sing dikenal kanthi keluwesan lan kelembutan.

Tekstur: Boneka TPE nduweni tekstur sing alus lan kaya daging sing uga nyata banget, sanajan sawetara pangguna bisa nemokake rada kurang lancar tinimbang silikon.

Kekahanan: TPE luwih rentan kanggo nyuwek lan ngrusak tinimbang silikon, mula boneka TPE mbutuhake penanganan lan pangopènan sing luwih ati-ati.

Pangopènan: TPE luwih keropos tinimbang silikon, tegese boneka TPE bisa luwih rentan kanggo pewarnaan lan penyerapan bau. Reresik reguler lan panyimpenan sing tepat penting.

bobot: Boneka TPE asring luwih entheng tinimbang boneka silikon, sing bisa nggawe luwih gampang kanggo mindhah lan posisi.

Price: Boneka TPE umume luwih terjangkau tinimbang boneka silikon, dadi pilihan populer kanggo sing duwe anggaran.

boneka seks tpe

Pungkasane, pilihan antarane boneka silikon lan boneka TPE gumantung saka preferensi lan prioritas sampeyan. Kaloro bahan kasebut menehi pengalaman sing realistis lan nyenengake, nanging duwe ciri sing beda babagan tekstur, daya tahan, pangopènan, lan biaya. Penting kanggo nimbang faktor kasebut nalika milih jinis boneka sing cocog kanggo kabutuhan lan kepinginan sampeyan.

Boneka Jinis Adat

custom-a-sex-boneka

Kepala - boneka seks dilengkapi kepala lan awak sing bisa diganti, ngidini sampeyan ngalih awak lan nikmati karukunan lan kekancan karo macem-macem boneka. Nalika sampeyan dadi pemilik multi-boneka, sampeyan bisa nyampur lan cocog sirah lan awak boneka seks kanggo ngunggahake pengalaman seksual. Produsen nawakake macem-macem kepala kanggo boneka seks, menehi sampeyan keluwesan kanggo ngatur boneka seks sing cocog kanthi milih sirah.

Balung - Saiki, umume produsen boneka seks nawakake balung sing dianyari, ngidini sampeyan nggawe boneka kanthi cara sing dikarepake nalika digunakake.

Werna Mripat - Werna mripat boneka seks minangka fitur sing penting, amarga pengaruhe banget marang kesan awal saka pasuryan boneka kasebut. Preferensi individu beda-beda, lan manufaktur boneka katresnan sing beda nyedhiyakake macem-macem pilihan warna mata, kalebu biru, ijo, coklat, ungu, lan liya-liyane.

Kuku - Akeh manufaktur nyedhiyakake kuku gaya Prancis minangka pilihan. Yen sampeyan ora marem karo werna kuku boneka, sampeyan duwe pilihan kanggo tuku kuku palsu kaya manungsa lan ngganti dhewe kanggo ngatur tampilan boneka.

Wig / Implants - Kita nawakake macem-macem gaya rambut palsu sing bisa dipilih. Kanggo katon luwih urip, sampeyan uga duwe pilihan kanggo milih implantasi rambut kanggo nambah realisme sirah boneka sampeyan.

Payudara - Ana pilihan kayata dodo kothong, dodo sele, lan dodo padhet. Yen sampeyan pengin jiggle luwih alluring lan lifelike, dodo sele mesthi pilihan sing disenengi.

Vagina - Insert-vagina sing bisa dicopot luwih gampang diresiki, dene vagina sing dibangun nggawa pengalaman seksual sing luwih nyata. Yen luwih seneng boneka jinis lanang utawa boneka banci, sampeyan bisa milih penis sing bisa dicopot (ya, kabeh boneka wadon bisa dadi boneka banci nalika ditambahake penis).

Warna Labia - Labia saka boneka seks bisa disesuaikan kanggo dadi peteng, entheng, utawa ditetepake kanggo nambah tampilan wilayah sing paling intim.

Rambut kemaluan -Kaya karo implantasi rambut sirah ing boneka seks, rambut pubic uga bisa ditanem. Utawa, sampeyan duwe pilihan kanggo milih rambut patch sing bisa dicopot, ngidini sampeyan ngganti warna lan gaya rambut kemaluan kapan wae sampeyan pengin.

Pemanasan - Ora kaya pemanas USB standar sing mung anget orifice boneka (tutuk, tempek, andanus), fitur pemanasan awak lengkap digabungake menyang awak boneka lan nyedhiyakake anget nganti 70% saka kabeh awak boneka.

Moaning - Boneka seks sing ngasilake moans sing kerep uga bisa nambah unsur kasenengan kanggo pengalaman intim, nggawa rasa seneng lan nyenengake ing urip sampeyan.

Kanggo opsi liyane, mriksa ing boneka seks adat kaca.

Kepiye carane muter karo bonekaku?

Boneka seks sing kaya urip mbutuhake perawatan lan perhatian, padha karo cara nambani pasangan. Kanggo mesthekake yen sampeyan seneng-seneng karo kanca anyar lan kanthi ati-ati ngrasakake pengalaman sampeyan, sampeyan kudu ngurus boneka seks kanthi ati-ati lan nimbang.
Apa sampeyan lagi melu macem-macem posisi seksual karo boneka seks utawa njupuk momen liwat sesi foto, ana pancegahan sing kudu digatekake nalika nangani boneka sampeyan. Umpamane, kaya ana watesan kanggo gerakan anggota awak lan sendi, lengen boneka seks ora bisa ditekuk utawa bengkong ing arah sing ora nyata. Kapan bisa. milih balung gabungan bal kanggo boneka katresnan sampeyan bisa nyedhiyakake gerakan lan keluwesan sing luwih akeh.
Mula, kita bakal menehi tuntunan babagan gerakan sing bisa ditindakake kanthi bagean awak sing beda-beda lan menehi saran kanggo ngindhari tumindak sing bisa ngrusak boneka sampeyan kanthi ora sengaja. Iki bakal mesthekake yen sampeyan bisa seneng momen intim karo boneka seks nalika njaga umur dawa lan katon kaya urip.

Kepala:
Sirah boneka kasebut dipasang ing awak kanthi nggunakake konektor logam, saéngga bisa muter kanthi bebas nengen lan ngiwa. Nanging, amarga gulu ditetepake dening balung logam, penting kanggo dicathet yen gerakan sirah ora kudu ngluwihi 45 derajat ing babagan ngangkat, mbungkuk maju lan mundur, utawa ngayun-ayun nengen lan ngiwa.

Pundhak lan Lengen ndhuwur:
Lengen boneka kasebut bisa diangkat kanthi horisontal ing sisih loro, nganti tingkat dada, kira-kira 60 derajat maju. Dheweke uga bisa rada mbengkongake, nganti 10 derajat. Sanadyan bisa ngangkat tangan luwih maju utawa mbengkongake, ora dianjurake amarga regangan sing berlebihan bisa ngrusak materi ing area kelek.

Lengan lan bangkekan ngisor:
Lengen ngisor boneka kasebut bisa munggah, nanging amarga watesan gerakan sing disetel, dheweke ora bisa mlengkung utawa muter ing arah liya, meh padha karo kendala lengen manungsa sing nyata. Aja nyoba muter kanthi lengkap.

Tangan:
Tangan boneka kasebut bisa dilipat ing njero lan njaba kanthi sudut 45 derajat. Dheweke uga bisa muter, nanging penting ora ngluwihi 45 derajat ing saben arah saka titik wiwitan. Aja muter kanthi lengkap.

Pinggiran:
Pinggang boneka kasebut bisa ditekuk maju lan mundur, kanthi wates udakara 40 derajat. Gerakan iki ngidini pinggul mlengkung lan dodo metu. Nalika awak muter nengen lan ngiwa, ngarepke uga diwatesi kanggo 40 derajat ing saben arah. Nalika mlengkung lan muter pinggul bebarengan, watesan amba ing kabeh arah wis suda setengah. Contone, yen sampeyan mbengkongake bangkekan ing sisih kiwa nalika muter ing wektu sing padha, amba maksimum ing kabeh arah bakal suda kanggo 20 derajat.

Sikil:
Pudhak boneka kasebut bisa ditekuk nganti sudut 120 derajat sajrone wektu sing cendhak. Dheweke uga bisa mlengkung mundur kanthi sudut 30 derajat. Nanging, sing penting ora mbukak pupu boneka sing amba banget utawa ninggalake sikil sing dilipat ing awak nganti suwe, amarga iki bisa nyebabake daya tarik sing gedhe banget ing TPE utawa silikon, sing bisa nyebabake karusakan.

Ngisor Legs:
Sikil ngisor bisa mbengkongake nganti maksimal 150 derajat, kanthi sudut sing disaranake yaiku 100 derajat. Kaya manungsa sejati, dhengkul ora bisa ditekuk maju.

Kaki:
Sikil boneka bisa mbengkongake maju lan rada miring ing loro arah lan bisa munggah mung sethithik. Penting ora kanggo muter akeh banget kanggo ngindhari karusakan potensial ing sendi tungkak.

postur boneka seks

Posisi Seks Apa Aku Bisa Gunakake?

postur boneka seks

Kepiye carane ngresiki boneka seks sampeyan?

boneka jinis resik

Apa Bahan Reresik Apa Aku Gunakake?

Bisa uga ana produk liyane sing bisa digunakake nalika ngresiki boneka sampeyan. Iki mung dhaptar sawetara saran lan tips sing kudu ditimbang.

Sabun antibakteri

Water

Bedak bayi (bedak bayi)

Spons cahya

Spons kapindho dipotong dadi swab sing luwih cilik

Kain pengering sing ora abrasif

Cepet medis

andhuk kertas sing kuwat

Elinga yen saben boneka teka karo kit reresik cilik kalebu irigasi vagina.

Kepiye carane ngresiki awak bonekaku?

Kanggo ngindhari akumulasi bakteri, disaranake ngresiki sak tenane saben 14 dina - gumantung saka panggunaan sampeyan, sampeyan bisa nimbang reresik luwih kerep.

Sabun antibakteri

Water

Bedak bayi (bedak bayi)

Spons cahya

Kain non-abrasive

Ana sawetara teknik sing kudu ditimbang nalika ngresiki boneka. Cara sing paling efisien biasane nggunakake padusan utawa bathtub. Gumantung ing kapercayan sampeyan karo ngangkat lan posisi boneka, disaranake nggunakake spons entheng bebarengan sabun antibakteri kanggo ngumbah boneka kanthi alon.

Gunakake tekanan entheng nalika ngumbah boneka sampeyan. Ngreksa kulit iku bagéyan sing paling penting - supaya pesthekake sampeyan ora kegawa adoh nalika nggosok awak. Yen ngumbah boneka, penting yen gulu lan sirah ora teles banget, utawa kecemplung ing banyu, amarga bisa nyebabake karat ing sekrup gulu.

Kepiye carane ngresiki bolongan bonekaku?

Ngresiki tempek, anus, lan tutuk minangka proses sing rumit kanthi sawetara teknik kanggo mbukak area kasebut kanggo ngresiki. Cara iki sing disaranake ing ngisor iki minangka salah sawijining teknik sing paling gampang lan paling efisien, deleng ing ngisor iki:

Lapisi spons swab cilik nganggo banyu anget lan sabun antibakteri.

Sampeyan saiki bisa nggunakake spons iki kanggo ngresiki orifice. Lebokake spons nggunakake penjepit medis menyang orifice nganti resik

Sampeyan bisa mbuwang spons iki lan saiki baleni langkah 1 lan 2 ing ndhuwur.

Sawise rong swab, orifice kudu resik, ngidini sampeyan nglebokake spons garing sing kapindho kanggo mbusak sabun utawa kelembapan sing berlebihan.

Sawise sampeyan wis kasil garing boneka, sampeyan bisa nggunakake bedak talc ing njaba orifice.

Wis rampung kabeh. Boneka sampeyan saiki kudu resik lan bebas saka bakteri utawa rereget.

Kanthi nyopot endhas lan rambut palsu boneka, sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake spons teles kanthi sabun antibakteri kanggo ngresiki rai kanthi alon. Sampeyan kudu lembut, amarga sampeyan ora pengin nyebabake karusakan sing ora perlu kanggo boneka kasebut.

Mung ngresiki bagean cilik saka sirah boneka bebarengan. Penting supaya mripat tetep garing, mula sampeyan ora kudu nggunakake banyu sing akeh banget.

Yen sampeyan seneng karo kebersihan, sampeyan bisa ninggalake sirah boneka seks supaya garing kanthi karsane dhewe. Yen isih lembab sawise sawetara jam, gunakake kain garing kanggo nyisihake kelembapan.

Carane garing boneka sawise ngresiki?

Kulit garing ing boneka sampeyan penting banget sawise sampeyan wisuh. Nalika udan, kulit luwih rentan kanggo luh lan abrasion.

Nggunakake materi non-abrasive cahya kanggo pat alon-alon dheweke mudhun, fokus ing njabut paling banyu saka awak minangka liyane bakal alam.

Setel boneka mudhun lan ninggalake nganti garing sajrone jam utawa rong jam kanggo mesthekake yen kelembapan wis ilang. Sampeyan saiki bisa nglebokake bubuk talcum ing kabeh awak, sing bakal menehi wewangian alami lan sentuhan sing lembut.

Bab-bab sing Dihindari Nalika Reresik

Cara reresik lan pangopènan sing bener penting, supaya boneka sampeyan bisa urip dawa lan sehat. Nganti saiki kita wis nutupi apa sing kudu ditindakake, ing ngisor iki minangka dhaptar barang sing kudu dihindari nalika ngresiki.

Nggunakake agen reresik lawas- Ana produk reresik tartamtu sing bakal duwe reaksi negatif marang TPE. Sabun antibakteri dianjurake. Yen sampeyan ora yakin babagan agen pembersih, hubungi kita sadurunge nggunakake.

Tetep adoh saka obyek sing cetha - TPE minangka bahan sing alus banget, sing bisa gampang sobek. Nalika nyimpen utawa ngresiki boneka, adohake barang sing cetha.

Tansah sirah ing ndhuwur banyu - amarga ana bagean ing pasuryan boneka sing kudu tetep garing, sirahe ora kudu dicelupake ing jero banyu.

Garing kanthi ati-ati - Boneka TPE bisa gampang sobek nalika garing. Amarga TPE bakal luwih anget tinimbang biasanipun, mangga ngati-ati, amarga materi kasebut luwih rentan marang suhu kasebut. Mung nggunakake kain garing kanggo pangatusan, elinga supaya ora tekanan banget.

Carane macak boneka seks

dandanane bonekamu

Klamben boneka seks sampeyan bisa dadi pengalaman sing nyenengake lan nyenengake. Ing ngisor iki sawetara langkah kanggo mbantu sampeyan macak boneka:

Pilih Busana

Pilih rasukan sing pengin dienggo boneka sampeyan. Iki bisa dadi lingerie, gaun, klambi renang, utawa sandhangan liyane sing cocog karo preferensi lan fantasi sampeyan. Priksa manawa rasukan sing dipilih cocog karo ukuran lan proporsi boneka. Priksa manawa lagi resik lan bebas saka lebu utawa noda sing bisa ditransfer menyang kulit boneka.

Gaya Rambut

Yen boneka sampeyan duwe rambut palsu utawa rambut sing bisa dicopot, gayane miturut pilihan sampeyan. Tangani rambut kanthi alon-alon kanggo nyegah karusakan nalika nyisir utawa ngatur.

Elinga kanggo nangani boneka seks kanthi ati-ati lan ngormati sajrone proses klamben kanggo njaga tampilan lan fungsine. Seneng kesempatan kanggo njelajah macem-macem gaya lan fantasi karo boneka sampeyan.

Apa Aku Bisa Nggawe Make-Up menyang Boneka Seksku?

Ya, sampeyan bisa nggunakake dandanan kanggo boneka seks. Nanging, penting kanggo ngati-ati amarga bahan TPE lan silikon bisa gampang diwarnai. Kanggo mbantu nggawe boneka kanthi aman, kita wis nyusun dhaptar sing kudu ditindakake lan ora kudu ditindakake kanggo mesthekake supaya ora ana pewarnaan lan nggunakake kosmetik sing bisa dicopot kanthi gampang.

Nglamar Make-Up menyang Boneka Seks

Copot Kepala Boneka: Miwiti kanthi ati-ati mbusak sirah boneka seks. Sajrone proses aplikasi make-up, gunakake sarung tangan katun putih kanggo nangani sirah boneka.

Gunakake Pond's Cold Cream: Yen sampeyan salah utawa pengin mbusak dandanan lawas, Pond's Cold Cream bisa efektif.

Coba Bulu Mata Palsu: Kanggo entuk mripat sing dramatis lan glamor, sampeyan bisa nggunakake bulu mata palsu lan lem bulu mata sing dirancang kanggo tujuan iki.

Gunakake Brush Make-Up: Investasi sikat make-up kanggo aplikasi sing tepat, lan pilih sikat sing kapisah kanggo saben jinis dandanan, kayata blush, foundation, eyeshadow, lan lipstik.

Aja Nggawe Make-Up menyang Boneka Seks

Ngindhari Foundation Cairan: Foundation Cairan cenderung rendhem menyang TPE lan bisa uga ana ing silikon. Luwih becik nyingkiri.

Steer Clear saka Glittery Make-up: Glittery make-up bisa nempel ing TPE lan permukaan silikon, nggawe tantangan kanggo mbusak. Disaranake ora nggunakake produk kasebut.

Liner Mripat Cairan lan Produk Alis: Liner mripat Cairan, potlot alis, lan gel kudu dihindari amarga bisa noda TPE lan silikon. Nanging, milih alternatif adhedhasar bubuk.

Nyampur Brush Make-Up: Aja nggunakake sikat make-up sing padha kanggo macem-macem produk kaya eyeshadow, blush, lan alis, amarga iki bisa nyebabake campuran warna lan asil muddy.

Kanthi ngetutake pedoman kasebut, sampeyan bisa kanthi aman lan efektif ngetrapake dandanan menyang boneka seks tanpa nyebabake cilaka utawa pewarnaan ing permukaan boneka kasebut.

Sex Dolls Maintenance lan Care Tips

Pangopènan Boneka Seks

Njaga lan ngrawat boneka iku penting kanggo mesthekake umur dawa, karesikan, lan kondisi sakabèhé. Mangkene sawetara tips perawatan lan perawatan sing penting:

1. Reresik Reguler

Sawise saben nggunakake, ngresiki boneka sak tenane. Gunakake banyu anget lan entheng, non-alkohol. sabun antibakteri kanggo ngumbah awak boneka, kalebu area kelamin lan dubur. Dadi alus supaya ora ngrusak materi.

2. Nglereni

Sawise diresiki, garing boneka rampung nganggo andhuk sing resik lan alus. Priksa manawa ora ana sisa kelembapan ing permukaan boneka, amarga kelembapan bisa nyebabake jamur utawa jamur.

3. Simpenan

Simpen boneka sampeyan ing papan sing adhem lan garing, adoh saka sinar srengenge langsung lan suhu sing ekstrem. Aja kontak karo obyek sing cetha utawa abrasif sing bisa nyebabake karusakan. Nalika ora digunakake, njaga boneka ing posisi netral lan santai. Aja ninggalake ing posisi sing nandheske sendi utawa perangan awak, amarga iki bisa nyebabake cacat saka wektu.

4. Pangopènan

Aplikasiake bubuk talcum utawa pati jagung menyang kulit boneka kanggo njaga tekstur lan nyegah nempel. Aja nggunakake wêdakakêna ing cedhak pasuryan boneka kanggo nyegah inhalasi. Yen boneka sampeyan duwe rambut palsu sing bisa dicopot, tangani alon-alon, lan resiki kanthi kapisah yen perlu nggunakake sisir utawa sikat rambut palsu.

5. Sandhangan

Busana lan bukak busana boneka sampeyan kanthi ati-ati supaya ora ngrusak utawa ngrusak perangan awak utawa sendi. Pilih sandhangan sing digawe saka bahan alus sing ora nyebabake gesekan utawa ngrusak kulit boneka. Ati-ati nganggo kain warna peteng sing bisa nransfer pewarna menyang boneka.

6. Lubrication

Yen sampeyan arep nggunakake pelumas nalika ketemu karo boneka sampeyan, pilih pelumas sing adhedhasar banyu. Pelumas adhedhasar silikon utawa lenga bisa ngrusak materi boneka kasebut.

7. ndandani

Yen boneka sampeyan nandhang karusakan, kayata luh utawa tusukan. Diposaken DIY sing bisa worsen karusakan. hubungi kita kita bakal nyedhiyani kit repair.

8. Karesikan

Ajeg mriksa boneka sampeyan kanggo tandha-tandha saka nyandhang, karusakan, utawa werna, Ngatasi masalah sakcepete supaya ora dadi luwih elek.

9. Kawicaksanan

Yen privasi dadi masalah, simpen boneka sampeyan kanthi wicaksana kanggo nglindhungi rahasia sampeyan.

Nganggo tips pangopènan lan perawatan iki bakal mbantu mesthekake yen boneka sampeyan tetep apik, nyedhiyakake kepuasan lan kesenengan sing terus-terusan kanggo wektu sing suwe.

Pilih mata uang sampeyan