pangiriman & bali

Ing Sexdollsoff, dedikasi sing ora tegang yaiku ngirim produk lan layanan sing luar biasa kanggo para pelanggan sing dihargai. Ing bagean iki, kita bakal ngrembug babagan jaminan kualitas produk, banjur panjelasan rinci babagan kabijakan babagan pembatalan pesenan, mbalekaken, lan bali. Kanthi sinau babagan kabijakan kasebut, sampeyan bisa nelusuri penawaran boneka ing SDF kanthi yakin, kanthi yakin manawa kepuasan sampeyan dadi perhatian utama. Yen sampeyan duwe pitakon utawa uneg-uneg, aja ragu-ragu hubungi tim dhukungan pelanggan khusus.

Kebijakan PENGIRIMAN

Ing boneka jinis saham kabeh pajak lan adat istiadat kalebu. Ora ana biaya sing didhelikake lan ora ana biaya tambahan. Kabeh boneka seks kita 100% diskret nalika rawuh. Boneka seks teka ing kothak coklat kosong tanpa informasi jinis. Kurir utawa pawang ora ngerti apa sing ana ing kothak kasebut, utawa saka ngendi asale.

In Stock US:(Except for Hawaii, Alaska, and Puerto Rico, which require additional shipping fee charges of $400).EU:(If your address is a remote area, which requires additional shipping fee charges of $100.)

In Stock EU:(UK, Switzerland, Norway, and Ukraine can’t ship it).

Free shipping but buyers need to clear customs and pay taxes: South American countries, Indonesia, South Africa, South Korea, Argentina, Chile, Switzerland, Norway, New Zealand, Ukraine, Vietnam, Israel.

Wilayah sing ora bisa dikirim: negara-negara Islam ing Timur Tengah, Turki, India, lan Thailand.

For CAN, NOR, AUS, SE, SA, lan negara liya, kita ora bisa mbayar bea impor. Nanging, kita siyap kolaborasi kanthi nyumbang nganti 50% saka biaya bea cukai (kanthi watesan maksimal $150 USD). Kita uga bakal ngatur komunikasi karo panguwasa bea cukai kanggo nyepetake prosedur kasebut lan nyuda kerumitan. Biasane, biaya tambahan kira-kira $150 ing umume kasus, lan kita bisa menehi sampeyan perkiraan biaya sadurunge akuisisi.

Wektu Pengiriman

Ing Simpenan Boneka Seks(US,EU)

Boneka ing saham AS mung kasedhiya kanggo pelanggan AS; Boneka saham EU mung kasedhiya kanggo pelanggan EU. Nanging, Yen sampeyan wis pesen saka warehouses jaban rangkah liyane, sampeyan bisa ngganti dolls warehouses lokal. Amarga rega boneka ing gudang EU lan gudang AS beda-beda, sampeyan kudu mbayar bedane. Nalika sampeyan wis mbayar imbangan, kita bakal ngirim boneka kanggo sampeyan. Yen sampeyan ora pengin boneka, kita bisa mbalekaken sampeyan.

Barang-barang sing ana ing saham kita didol ing AS / EU. Kabeh barang koleksi Simpenan bakal dikirim ing 1-3 dina kerja sawise pembayaran ditampa. Wektu pangiriman beda-beda gumantung saka syarat pesenan lan lokasi sampeyan. Umume, kabeh boneka dikirim dening UPS utawa FedEx. Wektu pangiriman rata-rata yaiku 3 - 7 dina kerja sawise pesenan. Sampeyan bakal nampa nganyari pelacakan liwat email supaya sampeyan bisa nglacak paket sampeyan dhewe.

Boneka Custom

Any item that does not have “In Stock” in the product name will be a custom sex doll.

Production time depends on your choice of brand, materials, and customized premium features. Approximately:

TPE doll: 3–7 days, some high-end brands or multiple movement functions may extend 1 week.

Silicone doll: 2–3 weeks, some high-end brands or multiple movement functions may extend 1 week.

*Note: Please understand that a sex doll is a customized product that is made-to-order according to the customer’s specifications. Although we strive to ship every order in the above time frame, processing time could be slightly longer in exceptional cases.

*Note: Due to the Chinese New Year holiday, custom doll shipments will be delayed until at least the end of February.

Shipping time depends on the shipping methods you choose:

wektu kirim
wektu kirim

Nanging, ing sawetara kasus, kita bisa milih nggunakake transportasi udara kanggo ngirim paket menyang negara sampeyan lan nggampangake bea cukai. Sabanjure, FedEx utawa UPS bakal tanggung jawab kanggo pangiriman final lan nganyari data logistik. Sadurunge tekan paket ing AS, nomer nelusuri mung bakal nuduhake nggawe label pengiriman, tanpa rincian logistik. Kita ngakoni manawa sampeyan bisa nggawe leladen babagan status kiriman sampeyan. Kita tenanan njaluk sabar sak periode interim iki lan pengin njamin sampeyan unequivocally sing kita tanggung jawab kanggo saben aspek pesenan.

Pangiriman Ganti

Paket Pickup
Yen sampeyan pengin ngumpulake paket sampeyan saka toko FedEx/UPS, kirimake alamat toko sadurunge ngirim kiriman. Sampeyan kudu nelpon toko luwih dhisik kanggo mesthekake kabijakan babagan pickup, utamane yen paket kasebut rampung ing alamat sing salah utawa ditolak amarga FedEx / UPS.

Modifikasi Alamat
Mangga verifikasi akurasi alamat pengiriman sadurunge kita miwiti kiriman. Yen sampeyan mbutuhake pangaturan alamat pengiriman sawise paket dikirim, hubungi kita dhisik.

Ngganti Wektu Pangiriman / Nyekel
Yen sampeyan kudu ngganti wektu pangiriman amarga sampeyan ora bakal kasedhiya kanggo nampa paket sak wektu kira-kira kurir, sampeyan bisa langsung sesambungan karo kurir kanggo reschedule kanggo tanggal luwih trep. Sawise pesenan wis diproses lan dikirim, sampeyan bakal nampa komunikasi lengkap saka kurir.

Penting kanggo mesthekake yen email kita (sales@sexdollsoff.com) ora diturunake menyang folder spam utawa dhaptar sing diblokir lan njaga saluran telpon sing mbukak supaya bisa nampa pesen penting kanthi cepet sawayah-wayah.

Apa Kita Garansi?

Jaminan Kondisi Anyar lan Murni
Kita njamin yen kabeh boneka seks kita bakal teka ing kahanan anyar lan asli. Dheweke bakal ana ing kahanan kerja sing sampurna lan cocog karo deskripsi lan gambar ing situs web kita.

Jaminan Kualitas sing ketat
Kita wis ngetrapake sistem jaminan kualitas sing ketat, mesthekake yen saben boneka ngalami inspeksi lan tes lengkap sadurunge ninggalake bengkel. Kita ngemas kanthi wicaksana lan aman kanggo njaga privasi sampeyan, lan logistik kita dijamin bakal ngirim boneka sampeyan ing kondisi tanpa cacat. Pemeriksa kualitas sing tliti kanthi signifikan nyuda kemungkinan karusakan utawa cacat.

Kepuasan 100%
Kanggo njamin kepuasan sampeyan, kita nyedhiyakake gambar pabrik boneka sampeyan kanggo dideleng sadurunge dikirim. Yen, nalika nampa boneka sampeyan, sampeyan nemokake kesalahan ing pesenan kayata cacat utawa kiriman sing salah, kita bakal ndandani utawa ngganti.

Kebijakan pambatalan

Before we ship any product, it undergoes several stages of quality checks. We intend to provide only the highest quality items to our customers. After you make an order with us, you will receive an automatic email confirming your order. From that point, you will notice if you need to make adjustments to your order. Please note that when you place an order, you have 6 hours to contact our customer service team and request a cancellation or modification. After receiving your order, we entered the preparation status, so even if you ask for a refund within 6 hours, you will still be charged for the 10% procedure. After 6 hours, we’ve already started working on your order, and it will be too late to make any changes.

Ana interval wektu tartamtu kanggo nomer nelusuri diunggahaké. Sampeyan bakal nampa nomer nelusuri babagan 1-2 dina sawise kiriman. Wektu pengiriman beda-beda gumantung saka lokasi sampeyan. Wektu pangolahan lan pangiriman bisa uga ditundha sajrone preian (Liburan Taun Anyar, Dina Natal, Dina Nasional, Festival Musim Semi Cina, lsp.)

Ing Simpenan Boneka Seks
The Stock sex dolls will be refunded according to the following circumstances:

1. If the order time is less than 6 hours: we will refund you 90% and a 10% handling fee will be charged.

2. If the order time is more than 6 hours, but not shipped: We will refund you 80% and will charge a 10% handling fee and a 10% operation fee.

3. If the product has been shipped: We will refund you 50% and will charge a 10% handling fee 10% operation fee and 20% logistics fee and a 10% product abrasion fee.

4. If the product has been signed, no returns or refunds will be accepted unless the product is severely damaged.

Boneka Jinis Adat

Doll is a custom product that is created especially for Buyers. 6 hours after an order is placed, it will be processed and cannot be canceled for any reason.

If for exceptional reasons the cancellation is accepted, the custom sex dolls will be refunded according to the following conditions:

1. If the order time is less than 6 hours, we will refund 90% and charge a 10% operation fee and handling fee.

2. If the order time is more than 6 hours, but not produced, we will refund 80% and charge a 20% restocking fee.

3. Please kindly note that order processing starts within 8 hours of receipt of your payments. An order cannot be changed or canceled once it has been processed since it’s a personal custom-made product.we will not accept cancellations or refunds once production has begun.

4. If the product has been signed, returns and refunds are not accepted. You should file a claim with the shipping carrier on receipt of your package if it is severely damaged. A new replacement will be arranged depending on how severe the damage is. For slight damage, we will provide all the necessary kits to help you fix the item.

***Please note that any return/refund reasons about the dolls’ weight or size(too heavy, too big, or too small) or the dolls’ feature(too cold) will not be accepted, please understand the material characteristics of sex dolls, and please be aware of the height and weight of the doll before you place the order. A few measurement error is acceptable, due to different temperatures, measurement conditions (lying down or standing), and measurement areas by different people. Thanks for your understanding.

ngasilake Privasi

Kanggo pesenan sing dikirim menyang sampeyan rusak utawa cacat, kita kurban 100% free bali lan ijol-ijolan layanan. Biaya pengiriman bali bakal ditanggung dening kita, Sexdollsoff, dudu sampeyan! Sawise unboxing, yen sampeyan nemokake cacat produk, hubungi kita langsung lan nyedhiyani gambar lan video saka karusakan. Kita bakal langsung langsung! Kita mriksa saben produk kanthi manual sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen barang kasebut ana ing kahanan sing sampurna.

Wangsulan mung ditampa yen sampeyan nampa barang sing salah amarga kesalahan kita, utawa barang sing rusak. Sampeyan kudu ngajukake pratelan karo operator pengiriman nalika nampa paket sampeyan yen rusak banget. Para panuku kudu mriksa kondisi paket kasebut lan nglaporake masalah kerusakan utawa cacat ing 24 jam sawise dikirim. Panjaluk bali ora bakal ditampa lan kita bakal nolak pratelan sing ngluwihi wektu kasebut. Yen produk sing sampeyan tampa rusak utawa ana cacat manufaktur, tindakake langkah iki:

1) Email dhukungan pelanggan langsung sawise dikirim, menehi jeneng, nomer pesenan, lan panjelasan masalah: info@sexdollsoff.com

2) Pasang bukti (foto utawa video) sing nuduhake cacat utawa karusakan sing diterangake.

3) Idini tim kita mriksa masalah kasebut lan golek solusi sing cocog kanggo sampeyan. Yen masalah kasebut disebabake dening kita, utawa produk kasebut duwe cacat manufaktur, mangga yakin manawa kita bakal ngurus. A panggantos anyar bakal diatur gumantung carane abot karusakan iku. Kanggo karusakan tipis, kit ndandani bakal ditawakake.

Damaged functions: If specific functions (Sucking, Electric Hips, Automatic Blow job, Real Oral Sex, Moaning, Body Heating)are non-functional due to transportation damage, please promptly report damaged functions to our customer service team. If the functions are confirmed to be non-functional due to transportation damage, but this will not affect the use of the doll we will initiate a refund for the corresponding function fee.

Paket ilang: Yen nomer nelusuri nuduhake paket sampeyan wis dikirim nanging sampeyan ora nampa apa-apa, nelpon UPS/FedEx lan ngajokake pratelan ASAP. Ing kasus, kita nambah layanan teken diwasa kanggo paling paket (pengecualian bisa ditrapake.)

Exchanging (not applicable)

Because sex dolls are sexual items, we will not conduct secondary sales, so we will not exchange them in any case. If there is serious damage, we will resend one.

Resend (if applicable)

If the doll is seriously damaged and cannot be used, we will re-send one.
If we lose the package in the shipping, we will resend one.

***JANGAN BALIK PAKET LANGSUNG
Alamat pengiriman ing kothak kemasan ora ditrapake kanggo mbalekake pesenan khusus lan pesenan persediaan.
Yen sampeyan pengin bali paket, hubungi kita kanggo instruksi luwih.

Kerusakan amarga panggunaan produk sing ora bener ora bakal dijamin dening Garansi Produk. Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora digunakake lan ing kondisi sing padha ditampa. Sampeyan uga kudu ana ing kemasan asli. Boneka seks minangka dolanan seks lan ora bisa dibalekake kanthi alasan apa wae yen digunakake. Kita ora kurban bali utawa mbalekaken ing sembarang produk kanggo alesan liyane saka kang rusak utawa risak nalika rawuh. Yen kahanan iki kedadeyan, bali sampeyan ora sah yen produk sampeyan nuduhake pratandha apa wae saka panggunaan sadurunge - kita ora bisa lan ora bakal nampa pengembalian barang sing digunakake.

Kebijakan REFUNDS

1. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mbayar biaya kapal dhewe kanggo bali item. Biaya pengiriman ora bisa dibalekake. Yen sampeyan nampa mbalekaken, biaya pengiriman bali bakal dikurangi saka mbalekaken.

2. Sawise bali ditampa lan dipriksa, kita bakal ngirim email kabar. Kita uga bakal menehi kabar babagan persetujuan utawa nolak mbalekaken.

Wektu mbalekaken

Sawise kita setuju kanggo mbatalake utawa mbalekaken bali, minangka cilik, mbalekaken ditanggepi kanggo cara pembayaran asli utawa kanggo kertu kredit / akun PayPal.

Periode wektu mbalekaken kanggo macem-macem mode pembayaran kasedhiya ing ngisor iki.
Kertu Kredit/Kartu Debit (6-10 Dina Kerja)
PayPal (7 Dina Kerja)

3. Yen disetujoni, mbalekaken Panjenengan bakal diproses, lan kredit bakal kanthi otomatis Applied kanggo akun PayPal, utawa kertu kredit, ing jumlah tartamtu dina. (Nanging, biaya transaksi apa wae sing dikenani biaya dening platform pihak katelu kayata Paypal ora bisa dibalekake.) Pembayaran maneh telat utawa ilang (yen ana) Yen sampeyan durung nampa mbalekaken, priksa akun bank maneh. Banjur hubungi perusahaan kertu kredit sampeyan, butuh sawetara wektu sadurunge mbalekaken sampeyan dikirim kanthi resmi. Sabanjure, hubungi bank sampeyan. Asring ana sawetara wektu pangolahan sadurunge mbalekaken dikirim. Yen sampeyan wis rampung kabeh iki lan sampeyan isih durung nampa mbalekaken, hubungi kita ing info@sexdollsoff.com. Kepuasan pelanggan penting banget kanggo kita. Yen sampeyan duwe masalah karo pesenan, hubungi kita lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ndandani masalah kasebut kanthi cepet. Sinau luwih lengkap babagan babar pisan.

Apa sing Ora Dijamin Dhuwit Mbalik?

Menolak Paket

Ora mungkin pelanggan bisa mbalekake paket kasebut kanthi nolak paket kasebut amarga ora bisa nampa. Sampeyan kudu ngubungi layanan pelanggan online kanggo konfirmasi status pesenan lan njaluk saran kanggo langkah sabanjure. Utawa sampeyan bakal tanggung jawab kanggo mundhut paket.

Cacat Minor

Cacat lan cacat cilik, sing ora dianggep minangka karusakan, ora dijamin dening jaminan dhuwit bali. Cacat iki kalebu cacad kulit, goresan cilik, tandha, lekukan, lekukan cilik, potongan mikro, owah-owahan halus ing tekstur kulit, uga kuku, kuku kaki, lan bulu mata sing longgar utawa ilang, bebarengan karo disparitas cilik utawa ora konsisten ing rai lan awak. dandanan. Cacat iki bisa ditanggulangi miturut rekomendasi SDF.

• Kuku lan Kuku - Kuku ing boneka bisa dadi suwek nalika dikirim utawa sawise sampeyan nampa paket kasebut, amarga kita nggunakake adesif cahya kanggo nggampangake mbusak kuku dening panuku. Yen kuku copot, pasang maneh nganggo lem bulu mata & kuku.

• Bulu mata sing longgar - Topeng mripat protèktif (spongy) kalebu ing pasuryan boneka kanggo njaga mripate. Yen ana detasemen bulu mata, sampeyan bisa kanthi gampang masang maneh nganggo lem bulu mata & kuku.

• Cacat kulit cilik lan variasi tipis ing tekstur kulit sing muncul nalika proses manufaktur (kayata titik injeksi lan garis jahitan jamur, bekas ing sirah silikon, lan sapiturute) ora diklasifikasikake minangka cacat lan ora dijamin dening jaminan dhuwit.

• Kerusakan cilik sing ditindakake nalika pengiriman dening kurir utawa perusahaan pengiriman, kayata abrasion kulit cilik utawa gulu sing mbengkong, bisa didandani kanthi gampang. SDF bisa menehi panuntun dhumateng lan alat ndandani. Pelanggan disaranake supaya nyoba ndandani kanthi wajar miturut rekomendasi SDF.

Handcrafted
Kabeh boneka seks kita digawe kanthi teliti. Akibate, saben boneka nduweni keunikan tipis, sing nyebabake bedane cilik. Sampeyan bakal nampa foto boneka sadurunge dikirim saka pabrik. Yen rincian nyata nyimpang saka pangarepan sampeyan, kita bakal nggawe koreksi sing dibutuhake kanggo panyuwunan sadurunge boneka dikirim saka bengkel. Mangga mesthekake yen email kita (info@sexdollsoff.com) ora diblokir kanggo mesthekake panrimo pas wektune nganyari email kita.

• Dandanan rai, werna areola, warna vagina, lsp., bisa uga nuduhake variasi cilik amarga tampilan layar sing beda utawa aplikasi dandanan manual, sing diidini. Kita wis nyoba kanggo niru dandanan sing digambarake dening fotografer ing gambar kasebut; nanging, 100% cocog ora bisa dijamin.

•Mangga ngidini kanggo varians 1-3cm tipis amarga pangukuran manual.

Pilihan Premium

Please make sure premium options (Sucking, Electric Hips, Automatic Blow job, Real Oral Sex, Moaning, Body Heating)work well upon receipt of your doll. We don’t cover this if it disconnects while you use it.

Karusakan pangguna
Kerusakan sing ditindakake pangguna - Kabeh boneka kita ngalami pemeriksaan kualitas sing lengkap sadurunge dikirim menyang sampeyan. Nalika nggunakake boneka, mangga olahraga care. Yen sampeyan nglaporake karusakan apa wae, lan ditemtokake manawa karusakan sing disebabake dening kesalahan utawa kelalaian pelanggan, boneka kasebut ora bakal dijamin ing garansi. Iki kalebu overextension saka anggota awak, fraktur balung, lan nyuwek orifice. Kita duwe hak kanggo netepake boneka kasebut lan nemtokake sumber karusakan adhedhasar kabeh informasi sing diwenehake. Kaputusan final bakal digawe ing sawijine discretion saka SDF.

Boneka bekas
Boneka seks minangka produk pribadi. Boneka apa wae sing wis digunakake ora bakal entuk jangkoan miturut jaminan kita. Nanging, kita bakal ngupayakake kabeh kanggo menehi saran kanggo resolusi.