Proses blanja

Sugeng rawuh ing pandhuan tuku lengkap Sexdollsoff, ing ngendi kita wis nggawe peta kanthi teliti kabeh proses tuku kanggo mesthekake yen pengalaman sampeyan lancar lan nyenengake! Kita ngerti pentinge wektu lan tujuane kanggo nulungi sampeyan kanthi gampang navigasi situs web kita. Ing pandhuan iki, kita bakal nuntun sampeyan kanthi langkah-langkah ing kabeh proses blanja, saka njelajah pilihan boneka seks sing nggumunake nganti ngrampungake pesenan kanggo kanca anyar. Dadi, lungguha, santai, lan ayo miwiti lelungan blanja boneka cinta sing gratis!

boneka jinis
Urutan

1. Pilih & Kustomisasi Boneka Panjenengan

Temokake boneka katresnan lan selarasake karo pilihan sampeyan kanthi milih saka pilihan sing kadhaptar nalika sampeyan nggulung mudhun kaca boneka kasebut. Nalika kita nyedhiyakake pilihan standar, priksa manawa konfigurasi kasebut cocog karo gambar boneka sing sampurna. Sawise sampeyan wareg karo pilihan sampeyan, klik "Tambah menyang Kréta" ing sisih ngisor kaca pilihan kanggo nerusake tuku.

Yen sampeyan anyar ing jagad boneka seks, sampeyan bisa maca pandhuan pamula boneka seks.

Pandhuan panuku anyar
deloken

2. Checkout & Pembayaran

Sampeyan saiki bisa mriksa cart lan miwiti proses checkout. Ketik informasi pengiriman lan rincian kontak kanthi akurat, kalebu jeneng asli lan nomer ponsel kanggo nggampangake komunikasi kurir.

Pilih cara pembayaran sing cocog karo pilihan sampeyan. Yen sampeyan milih PayPal, sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggunakake kertu kredit utawa debit (ora perlu akun PayPal). Aja manawa pembayaran sampeyan bakal diproses kanthi aman ing jendela anyar.

cara pembayaran
email

3. Konfirmasi Pesanan

Email sing ngemot informasi pesenan bakal dikirim menyang sampeyan. Deleng kabeh rincian lan verifikasi akurasi informasi pengiriman sampeyan. Yen sampeyan kudu nggawe modifikasi kanggo pesenan, mangga hubungi kita ing jam 24.

Yen sampeyan ora nampa konfirmasi pesenan, priksa manawa sampeyan mriksa folder spam lan konfirmasi manawa layanan email sampeyan ora ngalangi pesen kita.(sales@sexdollsoff.com)

Produksi

4. Manufaktur diwiwiti

Kanggo boneka seks ing saham, ora ana proses produksi amarga kabeh boneka wis kasedhiya gudang EU lan gudang AS. Boneka kasebut bakal dikirim menyang sampeyan sajrone 1-2 dina kerja.

Biasane, nggawe boneka butuh udakara 3-5 minggu. Nanging, durasi produksi bisa beda-beda gumantung saka merek lan materi sing dipilih, bisa uga mbutuhake wektu kurang utawa luwih. Ing kahanan tartamtu, kita bisa nyepetake proses produksi kanggo nyukupi syarat tartamtu. Wigati dimangerteni manawa sajrone preian, kayata Liburan Taun Anyar, Dina Natal, Dina Nasional, lan Festival Musim Semi Cina, wektu produksi bisa uga telat.

Siap kanggo kapal

5. Boneka Cinta Siap

Kita bakal ngirim email menyang foto pabrik boneka kanggo ditinjau. Priksa kanthi teliti kabeh rincian lan mesthekake akurasi. Yen sampeyan ngelingi ana bedo, please informed us, lan kita bakal nggawe pangaturan perlu sadurunge boneka dikempalken utawa dikirim. Yen sampeyan nemoni kangelan nampa email saka kita, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat Live Chat kanggo bantuan.

Wigati dimangerteni manawa kita ora nyedhiyakake foto kiriman pabrik kanggo boneka seks sing ana ing saham. Boneka iki wis dibungkus kanthi aman lan disimpen ing gudang kita. Njupuk maneh kanggo tujuan fotografi bisa dadi proses sing rumit lan bisa ngrusak kemasan boneka kasebut. Yen sampeyan pengin ndeleng foto nyata boneka kasebut, sampeyan bisa njaluk foto kiriman pabrik kanggo boneka kasebut sawise nggawe pesenan.

kapal

6.Shipping

Operator pengiriman standar kanggo pangiriman boneka biasane FedEx utawa UPS. Sampeyan bisa nyana nampa nomer nelusuri ing 1-2 dina saka pesenan. Yen sampeyan mbutuhake pangiriman sing telat utawa luwih seneng njupuk pesenan ing Pusat FedEx utawa UPS, hubungi kita sadurunge tanggal kiriman. Iki bakal ngidini kita nggawe pangaturan sing dibutuhake kanggo jadwal pangiriman utawa owah-owahan alamat.

Elinga yen wektu pengiriman beda-beda gumantung saka lokasi sampeyan. Kita appreciate sabar lan nyaranake tetep kontak karo kita kanggo sembarang nganyari utawa informasi bab pangiriman.

KEBIJAKAN PENGIRIMAN & BALIK

7. Pangiriman & Priksa

Mangga ngawasi kanthi teliti nomer pelacakan sing diwenehake lan ngenteni pangiriman pesenan menyang omah sampeyan.

Yen kemasan njaba bingkisan katon rusak, kita njaluk supaya sampeyan njupuk video utawa foto label pengiriman lan kothak njaba sing rusak sadurunge nerusake proses unpacking. Kanggo njaga kapentingan sampeyan nalika ana karusakan sing gegandhengan karo transit, penting kanggo ngrekam video nalika mbukak kothak boneka sampeyan.

Gumantung ing ombone saka karusakan, kita bakal menehi sampeyan macem-macem pilihan, kang kalebu panuntun dhumateng carane ndandani boneka, ngirim panggantos, utawa proses mbalekaken minangka dianggep cocok. Kepuasan lan kahanan pesenan sampeyan penting banget kanggo kita.

Mbutuhake pitulungan?