Ing Stok 5.2ft / 158cm Boneka Seks Realistis Miah (Stok AS)

(10 reviews customer)

$569.00

Kabeh Iki Gratis

+ Payudara Isi Gel Gratis

+ Gratis EVO Skeleton

+ Kaki Ngadeg Gratis

+ Ring weteng Gratis

+ Free Drying Rod

+ Wig gratis

Simpen $399 Total

Boneka seks ing saham biasane dikirim ing 3-7 dina kerja saka tanggal tuku. Sampeyan bakal nampa nomer nelusuri babagan 1 dina sawise kiriman.Kaping kiriman beda-beda gumantung ing lokasi sampeyan. Wektu pangolahan lan pangiriman bisa uga ditundha sajrone preian (Liburan Taun Anyar, Dina Natal, Dina Nasional, Festival Musim Semi Cina, lsp). mangga hubungi kita kanggo taksiran.
Kabar: Kita ora bisa ngirim menyang PO BOX utawa APO Alamat, Mangga wenehi Alamat Omah nalika tuku boneka kita. Kabeh boneka seks kita gratis pengiriman lan teka ing kemasan sing wicaksana. (Kajaba Hawaii, Alaska, lan Puerto Rico, sing mbutuhake biaya pengiriman tambahan $400) delivery Wektu Wektu Pangiriman = Wektu Penanganan + Wektu Pengiriman (+ preian apa wae) Nangani Wektu Kita mriksa persediaan saben dina kanggo mesthekake yen ana cukup saham kanggo saben produk. Biasane, wektu pangolahan gudang yaiku 1-3 dina. Apa pesenanku wis dikirim durung? Biasane, paling pesenan dikirim metu ing 2 dina (ora kalebu akhir minggu). Sawise pesenan wis dikirim, sampeyan bakal nampa email kabar. Priksa manawa sampeyan mriksa folder SPAM/Junk, amarga email kasebut bisa uga ana. Yen sampeyan ora ndeleng email kiriman, aja ragu-ragu hubungi kita, lan kita bisa menehi sampeyan nganyari wektu nyata babagan status pesenan sampeyan. Elinga yen biasane njupuk 1 nganti 2 dina sadurunge paket kasebut didaftar ing sistem pelacakan operator. Amarga boneka seks kita minangka produk unik, kita mung ngirim kiriman seminggu sepisan, tegese nomer nelusuri biasane dianyari sajrone 3-7 dina. Apa aku ora nampa email konfirmasi sawise manggonke supaya? Yen sampeyan durung nampa email konfirmasi sawise nggawe pesenan, bisa uga email kita wis disaring menyang folder SPAM/JUNK. Disaranake mriksa ana dhisik. Yen sampeyan isih ora bisa nemokake iku, please informed us, lan kita bakal nulung sampeyan luwih. Aku ora duwe nomer tracking, kapan aku njaluk? Yen sampeyan durung nampa nomer nelusuri, sampeyan kudu nemokake ing email sing dikirim sing ditampa. Yen sampeyan ora bisa nemokake ing kono, kirim email kanggo njaluk nganyari informasi pelacakan sampeyan. Kanggo rincian pengiriman tambahan utawa pitakon, sampeyan bisa hubungi kita liwat email utawa ngrampungake formulir 'Hubungi Kita'. Kita usaha kanggo nanggapi pitakon sampeyan sajrone 2 jam. Barangku teka rusak utawa rusak apa sing bisa daklakoni? Yen barang sampeyan tekan kanthi rusak utawa rusak, iki langkah-langkah sing kudu ditindakake: Njupuk foto sing jelas lan video sing nyathet karusakan. Kirimi materi visual iki kanggo kita kanggo evaluasi. Kita bakal ngatur kiriman panggantos sajrone 24 jam. Wigati dimangerteni manawa kita ora tanggung jawab kanggo kerusakan ing kemasan, kothak, utawa kasus, amarga tanggung jawab kanggo penanganan sing aman ana ing operator. Kontrol kita babagan aspek iki diwatesi. Pènget: Amarga tantangan transportasi jarak adoh, ana kemungkinan sawetara paket bisa rusak. Yen sampeyan ngelingi yen paket sampeyan rusak utawa katon wis dirusak, kita nyuwun supaya sampeyan ora mlebu nalika dikirim. Yen sampeyan ora salah nampa produk sing rusak, hubungi kita langsung. Kita kene kanggo ngewangi sampeyan lan wi bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake kanggo ngrampungake masalah kasebut. Kepuasan panjenengan minangka prioritas kita.
Mayoritas boneka seks ing pasar digawe saka bahan TPE biasa, lan produk kita digawe saka bahan TPE kelas medis. Output lenga sithik lan ora ana ambu ora enak minangka kaluwihan paling gedhe saka produk kita. krasa alus lan elastis. Kulit boneka kasebut niru tekstur kulit manungsa asli. Balung baja tahan karat lan sendi fleksibel ngidini macem-macem posisi seksual sing nyata, kaya wanita nyata. Sertifikat Keamanan Saben boneka jinis digawe saka bahan TPE kelas medis, ketemu utawa ngluwihi standar safety sing digarisake ing ASTM F963 lan EN71. Iki njamin yen materi kasebut aman kanggo kontak langsung karo kulit manungsa, ngidini interaksi intim kayata ngambung ing wayah wengi. Sertifikat Keamanan
Sadurunge nggawe pesenan, kita bakal luwih seneng ngirim gambar pabrik boneka. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe konfirmasi visual babagan tampilan boneka, supaya bisa selaras karo pangarepan sampeyan. Kita pengin saben pelanggan toko kanthi tentrem, ngerti yen apa sing dideleng ing foto produk yaiku apa sing bakal ditampa. Mangga hubungi kita, Kita bakal seneng menehi sampeyan gambar pabrik lan ngatasi pitakon utawa keprihatinan sampeyan.
Sexdollsoff njamin 100% pangolahan pembayaran aman. Kita nggunakake teknologi enkripsi mutakhir lan nindakake audit keamanan sing kerep kanggo njamin keamanan lan integritas kabeh transaksi pembayaran. We offer sawetara cara pembayaran aman kanggo penak. PayPal Kertu Kredit (Bisa dibayar kanthi ngeklik PayPal, ora ndhaptar PayPal) Tuku saiki, lan mbayar mengko karo PayPal! (US, UK, DE, FR, AU, ES, & IT-mung) Pembayaran Multi-Kartu (Ora Ana Bunga, Ora Ana Ragad Didhelikake, Ditrapake ing Donya) PayPal Langsung Checkout Yen sampeyan duwe akun PayPal, pilih PayPal lan sampeyan bisa mlebu lan mbayar nganggo Balance PayPal, Kertu Kredit utawa Debit, utawa Akun Bank. Yen sampeyan duwe kertu kredit nanging ora duwe akun PayPal, pilih Debit utawa Kertu Kredit ing PayPal. Sampeyan bakal dialihake menyang jendhela checkout PayPal, ketik nomer kertu kredit, lan mbayar. PayPal Pay Mengko PayPal Pay Later minangka pilihan pembayaran sing trep sing ngidini sampeyan tuku saiki lan mbayar kanthi cicilan saka wektu. Kanthi layanan iki, sampeyan bisa misahake tuku dadi papat pembayaran sing padha, kanthi pembayaran pisanan kudu dibayar nalika tuku. Ora ana biaya tambahan utawa biaya kapentingan anggere sampeyan nggawe pembayaran ing wektu. PayPal ndhukung mbayar nganggo kertu debit utawa kredit, rinciane kaya ing ngisor iki: (1) Pilih boneka sampeyan, Klik "ADD TO CART"  nambah menyang kranjang (2) Klik "CHECKOUT", utawa klik PayPal langsung lan mbayar yen sampeyan wis konfirmasi tagihan; deloken (3) Klik "CHECKOUT", Isi "Detail Pengiriman" lan konfirmasi; pambayaran (4) Pilih cara pembayaran, sampeyan bisa milih "PayPal" utawa "Debit utawa Kertu Kredit". Klik "PayPal" lan mlebu menyang akun PayPal kanggo ngrampungake pembayaran. (5) Yen sampeyan ora mbayar nganggo PayPal, klik "Debit utawa Kertu Kredit", ketik informasi kertu kredit, banjur klik "Bayar saiki", pembayaran wis rampung! Nunggu Boneka Katresnan Pisanan ing omah!
Kabeh boneka seks bakal dikirim ing kondisi asli sing anyar lan sampurna kaya sing diterangake / ditampilake ing situs web. Kabeh produk kita wis dipriksa lan diuji kanthi ketat kanggo mesthekake yen ana ing kahanan sing sampurna lan bisa digunakake kanthi apik. We offer njamin dhuwit-bali lengkap ing saben pesenan. Kita mesthi ana ing kene kanggo nulungi sampeyan. Kita nindakake sing paling apik kanggo mesthekake para pelanggan seneng. Kanggo rincian liyane, Dolan maring kita kaca pangiriman lan bali kanggo informasi luwih lengkap.

Mangga Pilih Pilihan Panjenengan: Saham Utawa Custom

Ing Stok 5.2ft / 158cm Boneka Seks Realistis Miah (Stok AS)

$569.00

  • *Dhuwur

  • Werna kulit

    Werna Mata

    Vagina

    Kaki Ngadeg Bebas

    Free Gel Payudara

    Gratis EVO Skeleton

    Hadiah Gratis

AR Kane, Art
AR Kane, Art
Pilih mata uang sampeyan