Ing Stok 5.2ft/157cm Boneka Seks Rambut Ireng Ariel (Stok AS)

(31 reviews customer)

$759.00

SP24
APPLY

Produksi:Kanggo boneka sing digawe khusus, butuh udakara 1-2 minggu, banjur dikirim sajrone 1-2 minggu.

Packaging sing wicaksana:Saben boneka dibungkus kanthi rapi ing kothak karton kosong, njamin privasi lan rahasia. Kanthi UPS/FedEx minangka mitra pengiriman sing dipercaya, pesenan sampeyan bakal dikirim kanthi aman lan cepet menyang ngarep lawang.

Kemasan sing ati-ati: Kita luwih ati-ati ing kemasan boneka seks kanggo nyegah karusakan nalika transit. Nggunakake karton sing dikuatake lan selimut sing kandel, kita nglindhungi boneka kasebut saka kemungkinan cilaka. Kajaba iku, bungkus gelembung digunakake kanggo nglindhungi tangan, mesthekake yen tekan ing kahanan sing resik.

paket boneka

Self-Pickup kasedhiya: Kanggo penak tambahan, kita nawakake pilihan pickup dhewe. Cukup menehi alamat toko UPS utawa FedEx sing cedhak nalika sampeyan mriksa. Kita bakal ngirim kiriman ing kana. Aja ragu-ragu hubungi toko sadurunge kanggo konfirmasi kasedhiyan kanggo njupuk dhewe.

Kabar: Kita ora bisa ngirim menyang PO BOX utawa APO Alamat, Mangga wenehi Alamat Omah nalika tuku boneka kita.

Ngunjungi kita kaca pangiriman lan pangiriman kanggo informasi luwih lengkap.

Kita bisa ngirim menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad, kalebu Amerika Serikat, Jepang, Inggris, Korea Selatan, Uni Eropa, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Kanada, Australia, Singapura, lan Rusia, lsp.

kanggo CAN, NOR, AUS, SE, SA, lan negara liya, kita ora bisa mbayar bea impor. Nanging, kita siyap kolaborasi kanthi nyumbang nganti 50% saka biaya bea cukai (kanthi watesan maksimal $150 USD). Kita uga bakal ngatur komunikasi karo panguwasa bea cukai kanggo nyepetake prosedur kasebut lan nyuda kerumitan. Biasane, biaya tambahan kira-kira $150 ing umume kasus, lan kita bisa menehi sampeyan perkiraan biaya sadurunge akuisisi.

Nanging, kita ora bisa ngirim kapal menyang India, Pakistan, negara-negara Timur Tengah, lsp. Yen sampeyan ora yakin apa negara sampeyan ngidini tuku boneka seks, hubungi kita liwat email.(sales@sexdollsoff.com)

Ing kene, kita bakal menehi pelanggan proses pesenan sing rinci.

proses pengiriman

1. Milih Boneka: Yen sampeyan duwe pitakon babagan pilihan fungsi boneka, sampeyan bisa hubungi kita liwat chatting online utawa email.(sales@sexdollsoff.com)

2. Nempatake Pesenan lan Nggawe Pembayaran: Ora preduli apa pembayaran kasebut sukses utawa ora, sistem kita bakal kanthi otomatis ngirim email kanggo nemokake ing kothak mlebu email, lan yen sampeyan ora ndeleng, priksa folder spam sampeyan. Sampeyan kudu bisa nampa rincian transaksi sing gagal utawa sukses saka bank sampeyan. Yen pembayaran gagal, aja ragu-ragu hubungi bank utawa hubungi kita.

3. Konfirmasi Alamat Pengiriman Panjenengan: Sawise kita nampa pembayaran sukses kanggo pesenan, please konfirmasi alamat pengiriman lan bales email kita supaya kita bisa ngirim boneka asap. Yen alamat salah, hubungi kita kanggo ngowahi ing 24 jam.

4. Produksi Boneka: Sawise mbayar pesenan, kita langsung ngabari pabrik boneka seks kanggo miwiti produksi. Gumantung saka merek lan materi boneka, wektu produksi bisa beda-beda. Biasane, boneka TPE mbutuhake kira-kira 3-7 dina kerja kanggo produksi, dene boneka silikon mbutuhake 20-25 dina kerja. Wigati dimangerteni manawa wektu produksi bisa uga kena tundha sajrone preian kayata Dina Buruh, Dina Nasional, lan Taun Anyar Cina. Tenang, kita sregep ngawasi status produksi saben pesenan lan menehi nganyari pas wektune kanggo para pelanggan.

5.Pesenan Rampung:Sawise rampung pesenan, pabrik njupuk foto pabrik boneka cinta lan dikirim menyang tim kanggo ditinjau. Tim kita kanthi tliti mbandhingake foto kasebut karo spesifikasi pesenan kanggo njamin akurasi. Sawise pamriksan puas, kita nuduhake gambar kasebut karo pelanggan liwat email kanggo ditinjau. Sawise pelanggan ngonfirmasi manawa kabeh cocog karo pangarepan, kita menehi pitunjuk marang pabrik kanggo nerusake pengiriman. Kita prioritasake langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin manawa saben pesenan cocog karo standar pelanggan sadurunge dikirim.

6.Doll Shipment: Sawise konfirmasi customer saka foto pabrik lan kepuasan karo tampilan boneka, kita pitunjuk pabrik kanggo ngirim boneka menyang alamat agen pengiriman sing ditunjuk.

7. Nganyari Nomer Pelacakan: Sawise boneka miwiti transportasi, perusahaan agen pengiriman bakal menehi nomer pelacakan.


8. Pangiriman Boneka: Sawise paket sampeyan dikirim, kita bakal ngirim email karo nomer pelacakan lan link supaya sampeyan bisa ndeleng gerakan paket sampeyan. Kabeh pelanggan ora perlu kuwatir yen ora nampa boneka katresnan. Yen boneka ora ditampa, kita bakal menehi rencana ganti rugi sing nyenengake kanggo pelanggan.

9. Delivery & Inspection: Delivery & Inspection: Sawise boneka teka ing negara pelanggan, dheweke bakal ngliwati bea cukai. Sawise reresik, boneka kasebut bakal dikirim dening perusahaan pelayaran kayata UPS, FedEx, DHL, lan liya-liyane. Sampeyan uga penting kanggo ngrekam video nalika mbongkar. Kirimi kita video utawa gambar, lan kita bakal menehi ganti rugi miturut ombone saka karusakan boneka kang. Pilihan ganti rugi bisa uga kalebu mbalekaken sebagean utawa ngirim panggantos repair.

10. Review: Sawise sampeyan nampa boneka lan nemokake iku marem, kita kindly takon sampeyan ninggalake kita review bintang lima. Kita uga ngarep-arep ndeleng foto sing apik saka boneka katresnan sing dituduhake ing review sampeyan.

Sexdollsoff minangka tim sing kuat sing ora mung nyedhiyakake boneka seks asli sing berkualitas, nanging uga menehi jaminan lan layanan lengkap. Temokake pasangan kanggo ngrampungake fantasi seksual.

• Lagi digawe saka medical-bahan TPE (thermoplastic elastomer) utawa silikon. Bahan kasebut dipilih kanggo safety, daya tahan, keluwesan, ora beracun lan hypoallergenic. Dheweke uga dirancang supaya ora ana ambune lan tanpa rasa.

• Balung baja tahan karat lan sendi fleksibel ngidini macem-macem posisi seksual sing nyata, kaya wanita nyata.

• Pilihan pangaturan dhewe pribadi, kalebu werna rambute, werna mripat, lan wangun awak.

•Njamin privasi karo packaging wicaksana kita.

• layanan customer banget kasedhiya 24/7.

Kabijakan perlindungan panuku sing kuat kanggo pengalaman blanja sing bisa dipercaya.

Sertifikat Keamanan

Sexdollsoff njamin 100% pangolahan pembayaran aman. Kita nggunakake teknologi enkripsi mutakhir lan nindakake audit keamanan sing kerep kanggo njamin keamanan lan integritas kabeh transaksi pembayaran. We offer sawetara cara pembayaran aman kanggo penak.

• invoice PayPal / PayPal
• Kertu Kredit (Bisa dibayar kanthi ngeklik PayPal, ora perlu ndhaptar PayPal)
• Rencana Layaway (Mbayar $200 minangka simpenan, mbayar kanthi lengkap sajrone 90 dina)

Ngunjungi kita kaca pembayaran kanggo informasi luwih lengkap.

PayPal ndhukung mbayar nganggo kertu debit utawa kredit, rinciane kaya ing ngisor iki:

Temokake Sampeyan Boneka Tambah menyang Kréta
Ayo dadi conto produk Aibei Doll.

Kustomisasi Pilihan: Sadurunge ditambahake menyang cart, priksa manawa sampeyan wis ngatur pilihan kayata gaya rambut, warna kulit, lan dodo. Sampeyan bakal nemokake opsi gratis lan mbayar sing kasedhiya.

Pilihan Gratis:

BONEKA SEX PILIHAN GRATIS

Pilihan Pengisian Daya:

Pilihan Ngisi daya

Tambah menyang Kréta: Sawise milih, klik tombol "Tambah menyang Kréta". Sampeyan bakal diarahake menyang kaca kranjang blanja.

TAMBANG KARTINI

Terusake menyang Checkout: Ing kaca kréta blanja, klik tombol "Terusake menyang Checkout" kanggo pindhah menyang kaca checkout. Utawa, yen sampeyan seneng, sampeyan bisa ngeklik tombol "Tuku Saiki" kanggo langsung mriksa.

Checkout pungkasan: Ketik rincian alamat pengiriman lan terus mbayar nganggo kertu kredit. Isi kabeh informasi sing dibutuhake, kalebu jeneng, alamat, nomer telpon, email, lan rincian liyane.

boneka seks mriksa metu


•Sampeyan bisa milih "PayPal" utawa "Debit utawa Kertu Kredit". Klik "PayPal" lan mlebu menyang akun PayPal kanggo ngrampungake pembayaran.

•Yen sampeyan ora mbayar nganggo PayPal, klik "Debit utawa Kertu Kredit", ketik informasi kertu kredit, banjur klik "Bayar saiki", pembayaran wis rampung! Nunggu Boneka Katresnan Pisanan ing omah!

Ing ndhuwur nerangake carane supaya boneka katresnan ing Sexdollsoff. Yen sampeyan duwe masalah babagan proses pesenan, hubungi kita liwat email ing sales@sexdollsoff.com utawa ngakses chatting online kita.

Kabeh boneka seks bakal dikirim ing kondisi asli sing anyar lan sampurna kaya sing diterangake / ditampilake ing situs web. Kabeh produk kita wis dipriksa lan diuji kanthi ketat kanggo mesthekake yen ana ing kahanan sing sampurna lan bisa digunakake kanthi apik.

We offer njamin dhuwit-bali lengkap ing saben pesenan. Kita mesthi ana ing kene kanggo nulungi sampeyan. Kita nindakake sing paling apik kanggo mesthekake para pelanggan seneng.

Kanggo rincian liyane, Dolan maring kita kaca pangiriman lan bali kanggo informasi luwih lengkap.

Aksesoris gratis sing diwenehake beda-beda miturut saben merek, nanging umume kalebu:

Wig*1
Kemul * 1
Sisir*1
Sarung tangan*1
Irigator*1
Batang Pemanas * 1
Underwear1 (beda saka gambar)

aksesoris boneka

Ing Stok 5.2ft/157cm Boneka Seks Rambut Ireng Ariel (Stok AS)

$759.00

  • Werna kulit

    Warna mata

    Pilihan Payudara

    Tipe Skeleton

    Vagina

    ngadeg


AR Kane, Art
AR Kane, Art
Pilih mata uang sampeyan