Ngrampungake Kasalahan Pembayaran

Aku gagal mbayar nganggo PayPal?

1: Adhedhasar pengalaman, PayPal bisa uga duwe watesan transaksi. Mangga dipriksa iki karo PayPal.

2: Miturut aturan PayPal, alamat pengiriman lan alamat tagihan kudu ing negara sing padha, yen ora, pembayaran ora bakal diidini.

Yen mangkono, isi alamat pengiriman sing padha karo alamat tagihan nalika sampeyan nggawe pesenan lan email sales@sexdollsoff.com kanggo ngandhani alamat pengiriman sing bener. Kita bakal ngganti iki kanggo sampeyan.

3: Yen ing ndhuwur ora bisa digunakake, kita Highly suggest nyoba karo kertu kredit (Visa, MasterCard, JCB, American Express).

Aku gagal mbayar nganggo kertu kredit?

1: Priksa manawa kabeh informasi bener kalebu nomer kertu kredit, tanggal kadaluwarsa, kode CVV, lan alamat tagihan.

2: Priksa manawa sampeyan duwe saldo kredit utawa akun sing cukup.

3: Priksa manawa kertu sampeyan sah utawa watesan transaksi online standar sithik banget.

4: Coba refresh kaca, utawa log metu kabeh banjur mlebu maneh.

5: Miwiti maneh karo pesenan anyar tinimbang nyoba mbayar pesenan sing padha maneh.

6: Yen pembayaran sampeyan isih ditolak, sampeyan bisa uga kudu ngubungi bank sampeyan.

Minangka standar ing kabeh bank Kertu Kredit, bagean saka keamanan, padha mblokir transaksi internasional / pembayaran. Kajaba sing duwe kertu njaluk mbukak blokir cara sing aman.

7: Coba gunakake kertu liyane.

8: Sampeyan uga bisa mbayar liwat PayPal nganggo kertu Kredit utawa debit minangka "tamu" Iku banget aman lan gampang

9: Coba gunakake PayPal yen sampeyan duwe akun PayPal.