Ing Stok 5ft 5/163cm Kedatangan Baru Seks Oral Silikon Payudara Besar Dolly (Stok AS)

(1 review customer)

$1,659.00

SP24
APPLY

•Boneka seks ing saham biasane dikirim ing 3-7 dina kerja saka tanggal tuku.

【 Pengiriman Laut】 Kita milih pengiriman segara kanggo ngirim boneka seks massal menyang gudang kita ing bawana Amerika Serikat, sing nggawa layanan sing luwih murah lan luwih cepet.
【 TANPA Atribut Khusus 】 Boneka seks iki ora ngidini kustomisasi amarga wis rampung (kaya sing ditampilake ing gambar). Padha ing kondisi sampurna lan account anyar.

Yen sampeyan pengin ngatur boneka nyata miturut syarat sampeyan, mangga hubungi kita!

Pengiriman Gratis ing saindenging jagad: We offer free shipping ing kabeh kita jinis dolls.Nanging, kita ora bisa kanggo kapal kanggo India, Pakistan, negara-negara Timur Tengah, etc Yen sampeyan ora yakin apa negara sampeyan ngidini tuku boneka jinis, please takon kita liwat email.

Packaging sing wicaksana:Saben boneka dibungkus kanthi rapi ing kothak karton kosong, njamin privasi lan rahasia. Kanthi UPS/FedEx minangka mitra pengiriman sing dipercaya, pesenan sampeyan bakal dikirim kanthi aman lan cepet menyang ngarep lawang.

●In-stock boneka seks, ngarepake pangiriman ing 2-5 dina bisnis tanggal tuku.

Sampeyan bakal nampa nomer nelusuri kira-kira 2 dina sawise kiriman, ngijini sampeyan kanggo ngawasi status pangiriman. Wigati dimangerteni manawa wektu pengiriman bisa beda-beda adhedhasar lokasi, lan telat bisa kedadeyan sajrone preian.

Kemasan sing ati-ati: Kita luwih ati-ati ing kemasan boneka seks kanggo nyegah karusakan nalika transit. Nggunakake karton sing dikuatake lan selimut sing kandel, kita nglindhungi boneka kasebut saka kemungkinan cilaka. Kajaba iku, bungkus gelembung digunakake kanggo nglindhungi tangan, mesthekake yen tekan ing kahanan sing resik.

paket boneka

Self-Pickup kasedhiya: Kanggo penak tambahan, kita nawakake pilihan pickup dhewe. Cukup menehi alamat toko UPS utawa FedEx sing cedhak nalika sampeyan mriksa. Kita bakal ngirim kiriman ing kana. Aja ragu-ragu hubungi toko sadurunge kanggo konfirmasi kasedhiyan kanggo njupuk dhewe.

Kabar: Kita ora bisa ngirim menyang PO BOX utawa APO Alamat, Mangga wenehi Alamat Omah nalika tuku boneka kita.

Ngunjungi kita kaca pangiriman lan pangiriman kanggo informasi luwih lengkap.

Ing kene, kita bakal menehi pelanggan proses pesenan sing rinci.

 

 

Urutan

1. Pilih Boneka: Yen sampeyan duwe pitakon babagan pilihan fungsi boneka, sampeyan bisa hubungi kita liwat chatting online utawa email.(sales@sexdollsoff.com)

2. Nggawe Pesenan lan Nggawe Pembayaran: Ora preduli manawa pambayaran kasebut sukses utawa ora, sistem kita bakal kanthi otomatis ngirim email kanggo nemokake ing kothak mlebu email, lan yen sampeyan ora ndeleng, priksa folder spam sampeyan. Sampeyan kudu bisa nampa rincian transaksi sing gagal utawa sukses saka bank sampeyan. Yen pembayaran gagal, aja ragu-ragu hubungi bank utawa hubungi kita.

3. Konfirmasi Alamat Pengiriman Panjenengan: Sawise kita nampa pembayaran sukses kanggo pesenan, Mangga konfirmasi alamat pengiriman lan reply email kita supaya kita bisa ngirim boneka asap. Yen alamat salah, hubungi kita kanggo ngowahi ing 24 jam.

4. Pangiriman Boneka: Sawise paket sampeyan dikirim, kita bakal ngirim email kanthi nomer pelacakan lan link supaya sampeyan bisa ndeleng gerakan paket sampeyan. Kabeh pelanggan ora perlu kuwatir yen ora nampa boneka katresnan. Yen boneka ora ditampa, kita bakal menehi rencana ganti rugi sing nyenengake kanggo pelanggan.

5. Pangiriman & Inspeksi: Boneka kasebut bakal dikirim dening perusahaan pengiriman kayata UPS, FedEx, lan liya-liyane. Sampeyan uga penting kanggo ngrekam video nalika mbongkar. Kirimi kita video utawa gambar, lan kita bakal menehi ganti rugi miturut ombone saka karusakan boneka kang. Pilihan ganti rugi bisa uga kalebu mbalekaken sebagean utawa ngirim panggantos repair.

6. Tinjauan: Sawise sampeyan nampa boneka lan nemokake iku marem, kita kindly takon sampeyan ninggalake kita review bintang lima. Kita uga ngarep-arep ndeleng foto sing apik saka boneka katresnan sing dituduhake ing review sampeyan.

Mayoritas boneka seks ing pasar digawe saka bahan TPE biasa, lan produk kita digawe saka bahan TPE kelas medis. Output lenga sithik lan ora ana ambu ora enak minangka kaluwihan paling gedhe saka produk kita. krasa alus lan elastis. Kulit boneka kasebut niru tekstur kulit manungsa asli.

Balung baja tahan karat lan sendi fleksibel ngidini macem-macem posisi seksual sing nyata, kaya wanita nyata.

Sertifikat Keamanan

Saben boneka jinis digawe saka bahan TPE kelas medis, ketemu utawa ngluwihi standar safety sing digarisake ing ASTM F963 lan EN71. Iki njamin yen materi kasebut aman kanggo kontak langsung karo kulit manungsa, ngidini interaksi intim kayata ngambung ing wayah wengi.

Sertifikat Keamanan

Sadurunge nggawe pesenan, kita bakal luwih seneng ngirim gambar pabrik boneka. Kanthi cara iki, sampeyan bisa duwe konfirmasi visual babagan tampilan boneka, supaya bisa selaras karo pangarepan sampeyan. Kita pengin saben pelanggan toko kanthi tentrem, ngerti manawa apa sing dideleng ing foto produk yaiku apa sing bakal ditampa.

Mangga hubungi kita, Kita bakal seneng menehi sampeyan gambar pabrik lan ngatasi pitakon utawa keprihatinan sampeyan.

Sexdollsoff njamin 100% pangolahan pembayaran aman. Kita nggunakake teknologi enkripsi mutakhir lan nindakake audit keamanan sing kerep kanggo njamin keamanan lan integritas kabeh transaksi pembayaran. We offer sawetara cara pembayaran aman kanggo penak.

• invoice PayPal / PayPal
• Kertu Kredit (Bisa dibayar kanthi ngeklik PayPal, ora perlu ndhaptar PayPal)
• Rencana Layaway (Mbayar $200 minangka simpenan, mbayar kanthi lengkap sajrone 90 dina)

Ngunjungi kita kaca pembayaran kanggo informasi luwih lengkap.

PayPal ndhukung mbayar nganggo kertu debit utawa kredit, rinciane kaya ing ngisor iki:


(1) Pilih boneka sampeyan, Klik "ADD TO CART" 

deloken


(2) Klik "CHECKOUT".

deloken


(3)Isi "Detail Pengiriman" banjur pilih cara pembayaran kanggo mbayar;

pambayaran
(4) sampeyan bisa milih "PayPal" utawa "Debit utawa Kertu Kredit". Klik "PayPal" lan mlebu menyang akun PayPal kanggo ngrampungake pembayaran.

(5) Yen sampeyan ora mbayar nganggo PayPal, klik "Debit utawa Kertu Kredit", ketik informasi kertu kredit, banjur klik "Bayar saiki", pembayaran wis rampung! Nunggu Boneka Katresnan Pisanan ing omah!

Kabeh boneka seks bakal dikirim ing kondisi asli sing anyar lan sampurna kaya sing diterangake / ditampilake ing situs web. Kabeh produk kita wis dipriksa lan diuji kanthi ketat kanggo mesthekake yen ana ing kahanan sing sampurna lan bisa digunakake kanthi apik.

We offer njamin dhuwit-bali lengkap ing saben pesenan. Kita mesthi ana ing kene kanggo nulungi sampeyan. Kita nindakake sing paling apik kanggo mesthekake para pelanggan seneng.

Kanggo rincian liyane, Dolan maring kita kaca pangiriman lan bali kanggo informasi luwih lengkap.

Aksesoris gratis sing diwenehake beda-beda miturut saben merek, nanging umume kalebu:

Wig*1
Kemul * 1
Sisir*1
Sarung tangan*1
Irigator*1
Batang Pemanas * 1
Underwear1 (beda saka gambar)

aksesoris boneka

boneka seks cosplay
Ing Stok 5ft 5/163cm Kedatangan Baru Seks Oral Silikon Payudara Besar Dolly (Stok AS)

$1,659.00

AR Kane, Art
AR Kane, Art
Pilih mata uang sampeyan